Måndagen ...

publicerat i Allmänt;
är snart över och jag är totalt slut :tired: Tack och lov har mitt liv inte detta tempo för jämnan ... Dagen på jobbet har känts som om jag varit på i racerbana i Monte Carlo, ungefär som Blixten Mcqueen i filmen "Bilar två" ... alldeles för mycket speed. Arbetsdagen avlutades med en trevlig och lugn ;) ArbetsPlatsTräff på Brostorps gård där det bjöds på mycket god paj, sallad, hemgjorda ostar, kex och avslutningsvis kaffe. Efter den mycket goda maten gick vi ner till deras mejeri, där vi fick provsmaka olika ostar och även köpa med oss hem om vi ville. Jag köpte med mig deras supergoda ostkaka och en god ost som de kallar Oliver :thumbup: 
 
Idag har jag också lämnat över kalenderframsidan till min kollega som blev nöjd och glad :D
 
 
Beställning var på en framsida som ska bli inplastad så därför har jag inte tagit med några "utstickande" dekorationer. Stämplarna är från Magnolia som har färglagts med promarkerpennor. Fjärilarna är Martha Stewart och till dem har jag använt mig av papper från Inkido som heter "Prick Beige". Grundpappret är vitt cardstock, pappret med stjärnorna är från Reprint och heter "New England Collection", bokstäverna och siffrorna är utstansade med cuttlebuggen och heter Olivia. Jag har också dekorerat lite med vit pennfärg på bokstäverna, siffrorna och flickans klänning.
 
Nu ska jag slappa i soffan en stund :)
Over and out.
/Malin
  
 
 

Har haft ...

publicerat i Allmänt;
en underbart skön helg :) I fredags bjöd vår lilla tjej på kräftor som hon fiskat på aktiviteten "Sommarkul" som kommunen anordnat. Hon fick med sig 20 kräftor hem som min kära mor fick koka. Jag har lite svårt för det där momentet som måste göras innan de blir ätbara...
 
 
Till kräftorna hade vi också timjanpaj med kantareller, mums!
 
Jag är med i Buzzador och ibland kan det komma små trevliga saker som jag och andra ska få prova och lämna omdöme på. Den här gången kom ett trevligt paket med massor av schampo från Pantene. Sånt är najs :thumbup:
 
 
Lördagen hade jag bl a pysseldag. Jag har fått betällning på en kalenderframsida igen, vilket är så kul :thumbup: Så det blev att se till att den blev klar och det blev den :) Idag kommer bara en liten försmak av hur den ser ut, vill inte avslöja något i förvag ;) En bild på hela framsidan kommer i veckan :thumbup:
 
 
 
Jag har också börjat kolla på den första lektionen i "Digital bildbehandling" och blir så fascinerad över allt som går att göra i photoshop, helt otroligt! Nu när jag är student så har jag möjligheten att kunna köpa det senaste photoshop-programmet, Photoshop CS 6, till ett väldigt förmånligt pris och det tillfället kommer jag absolut att ta :)
 
Nej, nu ska jag nog ta och titta på en lektionsdel till i kursen. Det gäller att passa på då tid och ork finns ;)
 
Ha det!
Malin
 
 
 
 
 
 

Ett kort...

publicerat i Allmänt;
litet inlägg idag ... Nu har papprena kommit för kursen :thumbup: Jag tänkte ta tag i och lusläsa infon nu när jag är ledig (jobbar kortdag i morgon och ledig fredag :D ). Ser verkligen fram emot detta och hoppas att jag ska fixa det. Jag har ju ett jobb att sköta också... ett lärarjobb... say no more. Men skam den som ger sig ;)
 
 
Ett mål jag satt nu när jag börjat jobba är att försöka lägga mig skapligt, kl. 22.30, men det sprack visst ikväll igen. Fattar inte hur jag ska hinna allt jag ska göra plus att komma i säng tidigt. Ja, ja det blir nog bra ändå ;) Positivt tänkande!
 
God natt!
Kram Malin