Sådär ja, nu har...

publicerat i Allmänt;
det blivit några timmar vid pysslebordet igen. Idag har jag gjort en kalenderframsida :) Jag hade fått in lite önskemål från beställaren och har hållt mig till dem i stort sett med allt.
 
Idag har jag lagt upp lite foton som visar själva skapandet från början till slut...
 
Här har jag börjat måla själva stämpeln...
 
Färgläggningen så gott som klar.
 
En liten ljusgrå kant runt om ramar in själva figuren. Själv tycker jag att motivet annars kan kännas lite "avhugget" om den gråa kanten inte är där.
 
Limmas fast på en bakgrund. Bakgrunden har jag dekorerat med en ritad raksöm.
 
På baksidan av själva grundkortet sätter jag dit dubbelhäftande tejp, så att den fäster mot kalendern.
 
Här är framsidan på grundkortet. Där har jag satt dit ett mönstrat papper och ett fint band.
 
Sedan ska det stansas ut bokstäver till namn och siffror till årtalet.
 
Det är många moment men det är väldigt kul och väldigt pilligt! När bokstäver och år ska klistras fast använder jag mig av en pincett och när stämpel ska klippas ut så måste man många gånger skära ut vissa delar med kniv. Pilligt :)
 
Så här blev resutlatet och vi får hoppas att beställaren blir nöjd :)
 
 
Nästa pyssel jag ska ta tag i är ett bröllopskort. Jag har en tanke med det och vi får se den blir bra. Det ska ju bli väldigt regnigt i helgen så det blir ju perfekt pysselväder :)
 
Ha det bra!
Kram Malin

Sitter på altanen...

publicerat i Allmänt;
och njuter av lugnet. Jag är allt trött idag efter vår tripp till Ullared igår. Ullaredstrippen var i varje fall toppenbra, går ju inte att misslyckas. Jag hittade kläder till mig (kors i taket jag som nästan aldrig köper något till mig själv), nya kläder att ha till stallet (tycker jag kan unna mig det eftersom jag använder gamla tröjor sedan jag väntade Alva...), såklart lite hästsaker bl.a. boots, helt fantastiskt billiga, regnkläder och gymnastikkläder till Gustav osv. Tjejerna gick runt själva och hittade parfym, jättefina kläder m.m. Visst, det kändes i plånboken, det gör det alltid när man är där, men jag tycker att det var nödvändiga och bra grejer som vi fick tag på :) Nästa gång vi åker ska vi sova på hotellet. Tänk er, shopping två dagar!!! Dags att börja spara :) 

Haft mysigt sällskap denna slappardag :) 

Kram Malin