Det är min tur nu!

publicerat i Allmänt;
Äntligen har jag höstlov! Det är så skönt att känna att i morgon bitti behöver vi inte passa några tider. Bara ta morgonen som den kommer, så skönt! Nu på lovet ska jag bara göra sånt jag tycker om. Lite städa får det väl bli, men med måtta :) Jag tänkte försöka fota lite. Hoppas på bra väder!
 
I kväll var det äntligen start på serien "Det sitter i väggarna". Jag älskar den serien! Har ni missat den så går den på SVT1. Ni kan läsa mer om serien här. Så spännande och intressant med olika hus historia och hur man kan renovera. Titta på det om ni missat det!
 
Det var ett tag sedan jag buzzade men nu är det dags igen. Den här gången är jag med i en kampanj och jag ska buzza nya Yoggi dröm.
 
 
Jag ska testa jordgubb och vanilj. Vanilj testade jag ikväll och den var så god!!! Krämig, inte särskilt söt. Den kan jag verkligen rekommendera! Den finns inte enbart som 1L utan även som småyoggisar, 4-pack eller 8-pack. I de småpacken finns också smakerna mango och blåbär. Det ska bli spännande att smaka jordgubb sedan.
 
Nej, nu är det dags att lägga sig. Ska nog ta och kolla lite på Netflix...
 
Kram Malin

Höstlov.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
När höstterminen börjar så känns höstlovet väldigt avlägset, men så plötsligt är vi där. Veckorna har rusat iväg. Alla barnen har höstlov nu och snart är det min tur också. Jag jobbar en dag till sedan ska jag njuta och vila upp mig så att jag har energi ända fram till jul. Om nu veckorna gick så fort fram till höstlovet så kommer inte veckorna gå långsammare fram till jul, snarare snabbare. Det är ju så mycket man ska hinna med då :)
 
En av rosorna som fortfarande blommar i Skogsbacka.
 
Vad har ni hittat på en kylig måndag som denna?
 
Måste bara säga tack till alla besök :) Så kul att ni hittar hit! Glöm inte klicka på hjärtat längst ner i blogginlägget om ni gillar det. Det gör mig glad :)
 
Kram på er!
Malin

47

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Jag kan inte fatta det... Det är vintertid! Usch och fy! Om ett halvår är det dags att ställa om till sommatid igen, så länge tills dess! Men om två månader så vänder det! Då är det vintersolståndet och då så vänder det sakta men säkert mot ljusare tider :) Det enda positiva med vintertiden idag är att jag fick en timma extra att sova. Tur var väl det. Jag sov ända tills 09.00 och kl.11.00 skulle vi ha gäster. Det hade blivit lite stressigt om det varit den gamla tiden vi gick efter..
 
Idag har vi nämnligen firat min man som fyller 47 år. Skönsång och uppvaktning fick det bli :)
 
 
Det blev lite paketöppning och det är nog lite spännande för en 47-åring också :)
 
 
Ja, vad var det nu i paketet? Jo, en ny skjorta som verkade bli till belåtenhet :)
 
 
Efter kalaset kollade jag över råttfällorna och kan ni tänka er. Första inkräktaren satt i en av fällorna.
 
Bästa fällorna ever!
 
Nu är fågelhuset påfyllt med massor av mat till fåglarna och nu är dörrarna till Skogsbacka stängda för den här gången. Men snart är jag där igen :)
 
Kram Malin