TGIF!

publicerat i Allmänt;
"Thank Good It´s Friday!" som en kollega sa idag. En fredag som varit efterlängtad är här, en helg som är så välbehövlig ligger framför mig. Det känns verkligen toppen. Många tankar som snurrar för tillfället. Efter jobbet idag unnade jag mig en god sallad från coop. Det tyckte jag att jag var värd efter denna veckan. Efter en stund i soffan hemma, mätt och belåten åkte jag till stallet och lunchade hästarna. Regnet vräkte ner och har gjort det i stort sett hela dagen. Lotus har gått mycket i veckan så jag beslöt att han fick en välförtjänt fredagsvila.
 
Idag var vädret lite annorlunda mot vad bilden visar... ösregn!
 
Lite senare idag åkte jag till mina föräldrar en sväng. Mysigt att fika och prata en stund. Ikväll har vi kollat på årets Kristallengala där "Wahlgrens värld" tog hem priset för "årets program". Det är de så värda! Helt klart roligaste programmet som sänds under veckan! 
 
Hoppas ni har haft en bra fredag!
 
Kram Malin

Trött.

publicerat i Allmänt;
I morgon är det fredag och det ska bli skönt med helg. Idag efter jobbet gick jag och la mig och sov som en stock, så skönt, men samtidigt är det trist att sova bort sin lediga tid... men ett måste om jag ska orka. Så idag efter jobbet blev det inte mer än sömn och stallet. Idag var Alva med till stallet och jobbade Lotus i dressyr. Han var sur på henne för hon kom åt honom emellanåt när han försökte fuska den lille busen 😆
 
 
Pricken över "i" ikväll var som vanligt "Wahlgrens värld". Så underbart med ett program som är så roligt och att man kan få skratta lite. Ni måste se det om ni inte sett det!
 
I morgon har jag kortdag. Jag ska försöka att inte sova bort min ledig tid då.
 
Kram Malin

Guld värt en tuff dag.

publicerat i Allmänt;
Efter en tuff arbetsdag så är detta guld värt! Att rida ut på en långtur tillsammans med en vän från stallet är skönt för både själ och hjärta. Ikväll red vi ut på en runda som jag aldrig ridit med Lotus tidigare. Vi stötte på stora köttdjur som var sååå läskiga, uppochnervända badkar i hagar som var skumma men annars gick det super. Lotus är verkligen en klippa att rida ut på.
 
 
Det blev både skritt, trav och galopp i skogen och det var en svettig Lotus som fick en dusch efter ritten. Det får vi göra om!
 
Idag firar vi en liten födelsedag igen, nämnligen lilla Sessan. Idag blir hon 2 år!
 
Grattis Sessan!
 
Hoppas ni har haft en fin dag! Ta hand om er! 
 
Kram Malin