Idag verkar ...

publicerat i Allmänt;
det som om febern vänt på G med, så skönt! Leverans av armband har jag gjort idag och vi får hoppas att personen som ska få armbanden gillar dem :)
 
Ikväll har Alva ridit dressyrlektion för Inger Axelsson. Här har vi också lyckats hitta en sådan toppentränare! Inger är fantastiskt bra och kan verkligen lägga träningen på bra nivå. Hon har verkligen fått Alva och Blacky att utvecklas. Det blir bara bättre och bättre :) Idag stod jag emellanåt med ett fånigt leende på läpparna, när de får allt att stämma så är de sååå fina tillsammans.
 
Sitter och kollar lite på Oscarsgalan på svt play. Såg ni Lady Gagas uppträde? Visst, jag tycker att hon gör ganska bra musik, ingen favorit precis men det går att lyssna på om jag säger så. Uppträdandet på Oscarsgalan var makalöst bra! Shit, vad hon sjunger bra! Missade ni det så kolla här nedan...
 
 Vilken sångerska hon är! Har ni inte sett "Sound of music" så är det dags att göra det. Det är en klassiker som bara måste ses. 
 
Nej, nu är det dags att sova bort lite baciller :)
Natti, natti!
 
Kram
 
 
 
 
 
 

Har ni sett...

publicerat i Allmänt;
"Renées Brygga" på 4:an? Jag kollar på det och tycker att det är riktigt bra men... det finns ett men... Mia Skäringer, vart sjutton tog hon vägen. Jag älskar Mia Skäringer, denna kloka kvinna. "Renées Brygga" är ju precis samma stil som "Mia på Grötö". Detta är ju bara ytterligare en kopia på program, en annan kopia som också finns "Reallitystjärnorna på godset" (har inte sett det) som känns som en kopia av "Stjärnorna på slottet". Nej, nu får de komma på något nytt, eller vad tycker ni? Renée är jättebra men det känns som om de kunde kommit på något nytt till henne...
 
Om någon undrar hur det är med förkylningen så finns den såklart kvar. Håller på att bli beroende av näsdroppar, alvedon och whiskey. Ska snart enta till hostmedicin också för jag har fått en sådan gräslig hosta. Nej, skämtar bara, hostmedicin hoppas jag att jag slipper, beroende har jag inte blivit och jag har inte ens börjat tycka om whiskey men förkylningen är j...igt envis. G stackarn har också börjat hosta och febern, om än inte särskilt hög, är också envist kvar.
 
Något positivt idag är att lite energi har kommit tillbaka så jag har gjort två beställningsarmband. Det är två namnarmband med makraméknytning.
 
 
Visar dem i sin helhet framöver :)
 
Ett nytt VM-guld har det blivit idag! Han är grym Johan Olsson! Sämsta förloraren idag är Cologna som tyckte det var så orättvist att Johan hade fått så tidigt startnummer, ja ,jag säger då det vuxna människa, skärp dig och erkänn att du inte var tillräckligt bra! Tvåan hade startnummer 63 så inte berodde det på startnummret om det gick bra eller dåligt.
 
Nej, nu är det dags att sova! Hoppas att ni har haft en bra onsdag!
 
Kram
 

Snörvel och host ...

publicerat i Allmänt;
eländiga förkylning!!! Igår kändes som om det hade vänt men idag när jag vaknade kände jag mig jättekonstig. Jag har sovit både på förmiddagen och eftermiddagen så något skit är det kvar. Sällskap har jag haft, för G har heller inte varit bra :( Feber, ont i halsen, ont i huvudet har varit hans melodi.
 
En trist dag som denna har ändå bjudit på fantastiskta Kalla! Vilken tjej hon är!
 
Grattis Charlotte Kalla!
 
Kram