Igår ...

publicerat i Allmänt;
kom det ett par försenade påskakärringar. Siri ville gå i torsdags med en kompis men det funkade inte men på fredagen kunde en kompis hänga med. Det var två söta små kärringar som gick iväg :)
 
 
På eftermiddagen gick vi Äggatipset på TRK där Alva kammade hem en av vinsterna, ett stort påskägg med godis och en påskhare i choklad. Kan säga att jag hade en lycklig unge :) Efter tipset var hundarna sååååå smutsiga så det blev bad av två hundar. Det var Lillemans första bad hos oss. Det var allt annat än kul. Efter duschen fönade jag honom och det fixade han jättebra! Det var första gången hos mig. Lilleman blev så fin och mjuk!
 
Söt!
 
Lite fina påsktulpaner fick jag av min snälla mamma :) Tack! De är så fina på köksbordet.
 
 
Idag har Alva och jag följt med Mari i stallet på en uteritt. Jag fick låna fine Baltzar igen och det var helt underbart! Jag blir så lycklig av att komma ut på hästryggen och det är så skönt att känna sådan glädje igen. Det har ju inte varit så ofta det senaste halvåret... Men i varje fall, det blev en fin ritt i alla gångarter i det vackra och lite kalla vårvädret. Det sista vi gjorde på turen var att galoppera på vägen o jäklar vad det gick. Jag ÄLSKAR det!!! Det är en sådan underbar känsla!!! I framtiden ska jag ha en häst. Så är det bara, så det så :D
 
Det bästa som finns!
 
Mysigt!
 
Ikväll har vi mumsat på en jättegod paj. Receptet kommer i ett inlägg framöver.
 
Hoppas att ni har haft en bra påskafton. Jag har haft en underbar påskafton. Ett par fina meddelanden på ajfånen gjorde mig extra glad och varm i hjärtat :)
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin

Nej...

publicerat i Allmänt;
det blev ingen tripp på kvasten för mig till Blåkulla idag ;) Det blev en trevlig och mysig tur på hästen Baltzar istället, tillsammans med Mari på hästen Uro. Det är sådan livskvalité och ger så mycket positiv energi att få njuta av naturen från hästryggen, känna solen som värmer, höra fåglarna kvittra, höra lätet av hovar mot grusvägen som håller på att tina upp, känna hur hästen tar i i galoppen osv. Jag älskar det!
 
Fine Baltzar :)
 
Nu väntar en påskhelg med godisätande såklart och annat trevligt. Bland annat blir det "Äggalunk" på TRK. Det får ni inte missa! Det är jättetrevligt och med både barn-och vuxenfrågor. Gott fika! Smidigt är det att gå för t.ex. dem som har barnvagn :) Kom dit!  
 
 
Hoppas att ni får en trevlig Påsk!
Jag önskar er alla en ...
 
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin

Enligt ...

publicerat i Allmänt;
Aftonbladet är våren inställd! Hur surt låter inte det? Men det är bara att stå ut för förr eller senare så kommer den. Det ska väl inte behöva bli sommar direkt? Jag hoppas allt på att det kan bli lite vår. Våren är en av de bästa årstiderna.
 
Idag har jag varit ute länge med hundarna. Det har varit underbart väder ute så det gällde att suga åt sig ordentligt av solens strålar. Hundarna och jag har gått en liten kort runda och sedan har de fått busa av sig i trädgården. Så skönt för dem att springa lösa och leka. Lilleman har varit duktig på sista tiden och hållt sig på vår tomt. Han har ju varit ett par svängar inne på grannens tomt den lille busen :)
 
Ibland händer saker i livet som gör en ledsen, besviken och arg på samma gång. Det hände idag och jag jobbar hårt på att inte tänka på det, fast det är svårt när jag nu är en person som väldigt lätt tar åt mig. Så ikväll tog jag en tur ut  i skogen på Peppe. Det är bland det bästa som finns när jag behöver muntra upp mig själv. En annan sak som gör mig väldigt glad är också att ligga bredvid Gustav på kvällen innan han somnar och prata om dagen som varit och prata om dagarna som kommer. Då myser vi :) Det dröjer inte länge förrän han somnar och när han somnat kan jag inte låta bli att titta på honom, min fine lille pojk. 
 
Mamma älskar dig!
 
I morgon är det skärtorsdag. Vi får väl se om det dyker upp några påskkärringar :)
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin