Underbara lördag!

publicerat i Allmänt;
Idag blev det som jag hoppades, en underbar sovmorgon. Vaknade vid 8.20 och tog en lugn morgon, med frukost och slappande framför morgonprogrammet på tv4. Därefter åkte Siri och jag en sväng på stan för att hitta en jacka till henne. Vi var i några affärer men alltså, det var svindyrt! Vi gick sedan till Jeanscompaniet och hittade en jättesnygg jacka för 600kr. Bra pris för en fin jacka! 
 
När vi kom hem började jag plocka iordning i hallen, tvättade lite jackor och fixade. Det blev middag och efter middagen intog jag soffan, igen :) Så trött, så med en go yllefilt och Missan på magen så sov jag en stund. Så skönt!
 
Senare idag var det dags för stallet. Lotus fick jobba lite lagom idag för i morgon är det dags för tävling igen. Då drar vi till Boxholm och Alva och Lotus ska starta i 90 cm och 1 m. Så håll gärna tummarna för dem i morgon.
 
 
Sedan blev det putsning och kvällsfodring av alla hästarna i stallet. I morgon blir det tidig morgon...
 
Vad har ni hittat på en lördag som denna? Vädret har varit riktigt fint, lite blåsigt och lite kallt... Just sådana här dagar längtar jag så mycket ut till landet...
 
Kram Malin

Tänker inte ta någon skit!

publicerat i Allmänt;
Nej, det tänker jag inte göra längre. Jag har alltid varit alldeles för snäll och har bara tagit emot, men det är slut med det. Jag förstår inte varför en del människor har så svårt med att bemöta människor med respekt och vara trevliga mot varandra. Igår hände en sak, en sak jag inte på något sätt kommer acceptera. Nej, när jag blir bemött på det sättet så tänker jag inte ta någon skit i fortsättningen!
 
Idag är det bästa dagen på hela veckan... FREDAG! Underbart skönt att helgen är här. Efter jobbet åkte jag till stallet och umgicks med Lotus. Det blev borstning, manklippning och mys. Han är så go!
 
 
I eftermiddag åkte vi en sväng till Sharpman där det är höstfest. Hittade tyvärr inget annat än manspray. Jag vill gärna ha tag på ett Mia Rs schabrak men där fanns bara ett och det är det vi redan har. Jag ringde sadelmakaren också och fick reda på att vår sadel vi ska sälja är ute på prov över helgen. Håll tummarna för att de vill ha den, då kan jag äntligen köpa mig en dressyrsadel! Längtar så efter det!
 
Ikväll har vi som vanligt tacofredag. Vi skulle kunna fira lite också... idag har Johan och jag varit tillsammans i 27 år! Vart tog tiden vägen... Grattis till oss i varje fall :) 
 
I morgon väntar något jag längtat efter... sovmorgon!!!
 
Kram på er!
Malin

Trimeftermiddag.

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
Idag efter jobbet fick jag besök av Otto. Otto är en fantastisk cockerkille på 4 år. Hans nuvarande ägare fick ta över honom pga att han skulle vara aggressiv och annars skulle avlivats. Det var en himla tur att det inte blev något med det, för Otto är helt underbar! Han är så snäll och glad och att trimma honom är inga problem. Otto är lite rädd om sina tassar men det går bara bättre och bättre och idag gick det så mycket bättre än innan.
 
Otto före trimning :) Någonstans där under all päls finns Otto ;)  
 
Efter drygt en timma kom det fram en cockerkille :) Visst är han söt! Kolla så snälla ögon han har. Det är så roligt att kunna få hjälpa till och trimma Otto.
 
 
Det var en lycklig hund som lämnade mig :) Måste kännas som en befrielse att bli av med all päls.
 
Därefter slappade jag en stund innan det var dags för stallet. Ikväll väntade hoppträning för Zara Tyrstam. Den hoppträningen är riktigt bra för Alva och Lotus. Klippte ihop en liten film från träningen ikväll...
 
 
Kan ni förstå att det redan är fredag i morgon! Vart tog veckan vägen??? Det var ju nyss måndag! Fast jag klagar inte. Fredagen är väldigt välkommen eller hur! Hoppas ni får en riktigt bra fredag i morgon!
 
Kram Malin