En dag...

publicerat i Allmänt;
i djurens tecken eller kan det bli något annat om man är som jag?! I varje fall så började dagen med en sväng på hundklubben där jag och Lillis träffade Wiktoria. Hon går utbildningen för att bli allmänlydnadsinstruktör och jag och Lillis är hennes träningsekipage. Det är superkul och jag blev riktigt glad då hon frågade om vi ställde på det. Vem tackar nej till extra träning? Inte jag :) 
 
Från träningen i onsdags :) 
 
Nu i eftermiddag har jag och Alva varit i stallet och pysslat om Gatti och Peppe. Det blev sårvård (stackars Gatti har blivit så illa sparkad att hon fått sy och sedan har det blivit inflammerat). Det ser mycket bättre ut nu och det är så skönt. Vi tog en promenad jag och Gatti medan Alva red Peppe. Mysigt! Naturen är ju helt underbar nu. 
 
 
❤️
 
 
❤️
 
❤️
Bilderna är från igår då vi tog en promenad.
 
Denna helgen försöker jag också få lilla Missan att äta själv och tro det eller ej men alldeles nyss lapade hon i sig modersmjölkersättningen, jippi!!! Nu ska vi snart börja blanda i lite uppblött kattfoder. 
 
 
Det var mums med mat :)
 
Trött efter maten. 
 
Nu blir det snart lördagsmys :) 
Hoppas att ni också har haft en bra lördag!
 
Kram Malin
 
 
 

Skitglad...

publicerat i Allmänt;
är jag i ordets rätta bemärkelse ha, ha... Lilla Missan har gått på lådan alldeles själv och gjort både A och B!!! Duktiga lilla kisse! Så nu ska inte rumsrenheten bli något större bekymmer :) Nu ska jag försöka få Missan att komma på att kattmat är gott så att jag slipper sitta med denna mjölkersättning varje gång hon ska äta. 


Sedan är det ju fredag med fredagsmys och hela helgen ligger framför en. Helt underbart! 

Stallet blir det framöver och pyssla om Gatti och Peppe. 

Ha det gott!
Kram Malin

Tiden går...

publicerat i Allmänt;
så fort!!! Det är ju jättelängesedan jag gjorde ett inlägg men här kommer ett :) Som ni kanske förstår så har det varit fullt upp, både med mig själv, familj, hästar, jobb och så lilla Missan. Hon växer så det knakar och vet precis vad hon vill. När hon kom till oss vägde hon 205gr och idag väger hon 550gr. Hon tvättar sig själv, leker med leksaksråttor, rivs, jagar och hugger i våra fötter och ben, hon är precis som en kattunge ska vara. Dessutom spinner hon som bara den och det är sååååå mysigt! Jag blir så avslappnad och trött av att ha en liten spinnande katt i knät, perfekt för mig som är känslig för stress... Igår somnade hon och jag i soffan framför tv:n mysigt :) 

Bild från dagen innan hon kom till oss.

Bild från ikväll. Stor skillnad, eller hur!

Nej, nu är det dags att sova. Om 5 1/2 timme ca ska det matas igen :)

Natti, natti!
Kram Malin

PS. Supersmidigt att blogga från mobilen nu med ios7 :) Ds.