Hoppträning

Vilket sommarväder det är! Helt galet varmt! Undrar om det är sommaren som är? Vi får hoppas att det inte är det utan att det finns lite sommarvärme kvar till semestern.
 
Blommande äppelträd i Skogsbacka.
 
Idag efter jobbet tog jag det lugnt en stund och somnade på soffan. Passade perfekt eftersom jag fått huvudvärk under dagen pga värmen och förmodligen för lite vatten. Det är lite surt bara att sova bort sin lediga tid, men behövs det sovas så gör jag det.
 
Ikväll var det åter dags för hoppträning för Alva och Lotus och då för Zara. Det var en riktigt bra träning för Alva och Lotus som gick omkull för en vecka sedan. Efter allt som hänt så tycker jag att det går riktigt bra för dem. Självklart så har det satt sina spår hos Alva men hon är så duktig och fixar det så bra! Hos Lotus märks inget. Så skönt!
 
 
Tänk i morgon är det redan fredag. Jag måste ta tag i att köpa lite blommor, både hem hit i stan och till Skogsbacka. Jag får se om jag kan fixa med det i morgon.
 
Hoppas ni får en fin fredag i morgon!
 
Kram på er!
Malin

Ett par saker...

Vissa saker gör mig så glad som t.ex. när jag lyckas få iväg en liten kille på fotbollsträning. Han kom inte iväg på träningen i måndags som han ville och var väldigt besviken för det men efter lite fixande så lyckades jag med hjälp av min man få honom till träningen ikväll. Så roligt! En annan sak är den här bilden...
 
 
Efter det som hände för snart en vecka sedan så betyder den här bilden så mycket! De hade en jäkla tur om jag får uttrycka mig så. Jag vill tacka er som på något sätt pratat med Alva och frågat hur det gått. Det är så omtänksamt och gulligt av er!
 
Kram Malin

19 år!

"Idag är ingen vanlig dag, idag är det min och Johans bröllopsdag, hurra, hurra, hurra!!!" Ja, idag har Johan, min man, och jag bröllopsdag. Idag har vi varit gifta i 19 år! För 19 år sedan idag regnade det och var ganska kallt. Fast regn på bröllop betyder lycka och att vi hållit ihop i 19 år som gifta är riktigt bra.
 
Idag firar vi gallonbröllop 😀
 
När jag kom hem idag fick jag denna fina blomma och godis. I kväll har vi firat med god mat. Jag som älskar sushi fick det och så lite gott dricka till det.
 
 
Ikväll var jag hos Lotus och fixade. Han fick manen klippt till tävlingen som kommer i helgen och sedan tog Lotus och jag en mysig promenad.
 
Bästa vän!
 
Kram på er!
Malin
 
(klicka gärna på hjärtat här nedanför)