Fullt ös ...

publicerat i Allmänt;
medvetslös, ungefär så har helgen varit. Nej, så farligt har det inte varit men fullt upp. I går var Siri på fotbollscup i Jönköping. TFF-tejerna blev 3:a och 4:a i cupen! Riktigt bra jobbat!
 
Sedan har det blivit mycket stallet... Vädret har varit toppen och det har varit en underbart fin helg. Sådana här dagar vill man inte var inne. Gustav har också fått rida och det är underbart att se hans leende där han sitter på Blackys rygg. Blacky är så snäll och sköter sig exemplariskt när Gustav rider.
 
Torpet ihop med Ludde och Lilleman blev det en sväng i lördags. Hundarna älskar att vara där ute och fräsa runt i trädgården. Mårdfällan har jag tagit ner för sista dag att ha fällor ute är sista februari. Ingen mård i fällan denna gången. Det blev en mysig stund i torpet med utevistelse, fika och bara njuta av lugnet och tystnaden. Helt underbart!
 
Det är dags att trimma hundarna så idag har Ludde fått bada. Stackarn hatar att bada! Jag tycker nästan synd om honom, fast efteråt verkar han vara nöjd och han blir så fin :) Tänkte ta tag i klippningen i morgon!
 
Idag har jag ridit ut en sväng på Gullan. Det är så underbart ute i naturen nu att jag blir nästan gråtfärdig när jag sitter där på henne och skrittar ut i skogen. Den känslan är helt magisk!
 
 
 
Årets första Payandjump på TRK har varit ikväll. I 80cm blev det ett stopp och i 90 cm två stopp. Vi vet varför det blev som det blev så det är bara att göra om och göra rätt :) Blacky är noggrann...
 
 
Känslan var i varje fall toppen och han hade sån fart och var så pigg, så kul! Nu är vi så sugna på att åka och tävla!
 
Jag har också testat Yoghurten som jag ska Buzza och jag kan verkligen rekommendera den! Så god! Fast det kanske inte är så konstigt att den är så god, lite över 5% fett. Den har en god smak av vanlij, lite sträv, inte bara söt som den vanliga vanlijyoghurten är. Vi ger den 5/5 i betyg!
 
Mycket god som jag absolut tycker ni ska smaka!
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Kram

Idag när ...

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
jag kom hem åt jag lite och sedan tvingade jag mig förbi den inbjudande soffan och drog ut i trädgården med grabbarna. Vädret var helt underbart men var så trött så soffan drog. Väl ute så busade hundarna runt. Testade att köra lite lydnad med Ludde. Spännande att se vad som sitter kvar... Oj, så duktig han var! Gå fot är inga problem, "sitt, stanna kvar" med inkallning var inga problem, "sitt, stanna kvar" jag går ifrån och går tillbaka var heller inga problem. Dessutom var han så lycklig! Svansen viftade för fullt och han fick massor av beröm!
 
Ludde, så duktig idag!
 
Lilleman var också duktig. Han, däremot, är mer energisk, fullt ös medvetslös, svårt att koncentrera sig osv. men han klarade "sitt, stanna kvar" tillsammans med Ludde när jag gick iväg :) Att gå fot är inte hans starka sida. Finns så mycket annat att titta och lukta på :)
 
Lilleman, mattes yrväder :)
 
Duktiga var de i varje fall, var och en på sitt lilla vis! Så nu när det börjar bli bättre väder ute så ska vi vara duktiga och träna lite varje vecka :)
 
Nu väntar snart hoppträning för Alva och Blacky för Tord. Ska bli kul att se hur det går ikväll :)
 
Kram

I julas satt...

publicerat i Allmänt;
jag och bläddrade i min mormors fotoalbum och testade att fota av fotona med mobilen. Det funkade riktigt bra! Har ni sett vilken söt liten syskonskara!
 
 
Det är min mormor och hennes syskon. Mormor är flickan med det långa lockiga håret med den stora rosetten. Visst är hon söt!
 
I albumet hittade jag också detta foto...

Det ska vara en släkting som tävlade i hästhoppning på Ränneslätt i Eksjö. Riktigt läckert, eller hur! Tänk att vi har ryttare längre bak i släkten, kul!
 
Mormor var en riktigt snygg tjej i unga år.
 
Så söt!
 
Mormor i potatislandet :)

När jag ser detta foto här ovan så minns jag när jag själv var liten och var med och plockade potatis och hur vi, jag och min bror, fick sitta bland all potatis i potatisvagnen. Underbara minnen!
 
Mormor träffade morfar och de fick tre flickor, min mamma och mina två mostrar. Min mamma sitter i sin pappas knä.
 
En sån fin familj!
 
Ibland önskar jag att man kunde vrida tillbaka tiden några år, bara för att få träffa morfar och mormor igen. Åh, vad det skulle vara kul! Saknar dem så...
 
Kram