Äntligen är...

publicerat i Allmänt;
hoppträningarna för Tord Westergren igång igen på TRK efter uppehåll över jul och nyår. I kväll bjöds det på en riktigt bra träning. Det görs det i och för sig varje gång för Tord. Hans träningar är verkligen toppen! Alva och Blacky gjorde en riktigt bra träning. Det har inte blivit så mycket hoppande för dem över uppehållet vilket har varit bra för Blacky. Lite lugnt tempo har han faktiskt varit värd.
 
 
Nu ser vi fram emot en ny tävlingssäsong! Det ska bli så kul!
 
Äntligen är det fredag i morgon! Veckan har varit så seeeeeg! Nu behövs det verkligen helg! Vår skulle inte vara fel det heller...
 
Ha det gott alla!
 
Kram

Idag kom ...

publicerat i Allmänt, Inredning;
tyget och hyllpappret som jag beställde från broarne.se. Oj, vad fint hyllpappret och tyget var! Mycket finare i verkligheten :) Så nu ska symaskinen fram och madrassen på soffan i torpet få en ny look. Hyllorna ska prydas med hyllpappret med blåbär på. Längtar ut för att få fixa iordning!
 
 
Är det någon mer än jag som börjar få vårkänslor? Fåglarna har börjat komma igång och idag när jag rastvaktade på jobbet så hördes fåglarna kvittra, lite starkare än vanligt. Tyvärr så kommer nog kylan tillbaka. Snön behöver inte komma mer. Nu när allt är borta så kan det fortsätta vara så. Visst det blir skitigt och mörkt men det underlättar ändå en hel del att slippa snön. Så om den nu ändå var tvungen att försvinna så kan det fortsätta vara så.
 
Det blev ett litet kort inlägg.
 
Ha det nu bra! Ta hand om er!
 
Kram
 

Sitter i...

publicerat i Allmänt, Inredning, Skogsbacka;
Skogsbacka och njuter av lugnet. Ingen mård i sikte ikväll, tack och lov! Termobrallorna har åkt av för temperaturen börjar närma sig 20 grader här inne. Järnspisen har fått sig en omgång med spissvärta. Den var inte så fin efter storrengöringen förra helgen och var mer rostfärgad än svart när vi kom ut. Nu är den svart och fin igen! Eldningen i den har gått super idag! Det var allt tur att sotaren var förbi och sotade ur. Det blir en fantastiskt go värme i en järnspis!
 
Igår beställde jag tyg till soffan i storstugan. Det är sånt tyg, madrasstyg, som jag såg hemma hos min mormor och morfar när jag var liten och jag bara älskar det! Det finns i flera färger, t.ex. rött, brunt, beige, svart. Jag beställde blått. Det kommer bli så fint till soffan. Soffan ska också få sig en omgång nu i vår. Då ska jag måla den vit :) Jag har så mycket jag vill fixa iordning här ute och jag längtar tills jag kan sätta igång. Det riktigt kliar i fingrarna :)
 
Jag älskar detta mönster!
 
Mården förstörde också hyllpapprena som var i skåpet i köket så jag beställde nytt. Det fick bli ett med blåbär på, med lite skarpare färger. Riktigt fint tycker jag.
 
Hyllpappret heter Olle.
 
Alla sakerna är beställda från www.broarne.se. Där finns det massor av fina saker!
 
Ha det gott!
Kram