Idag har jag haft...

publicerat i Allmänt;
en barnfri dag. Känns lyxigt, tro nu inte att jag älskar mina barn för det gör jag. De är det bästa jag har! Men att få en dag där det inte bråkas, tjafsas, tjatas kan var rätt skönt ibland och det tänker jag inte ha dåligt samvete för att jag känner. Min man tog med barnen och min bror och hans äldsta grabb till busfabriken i Linköping.
 
Dagen började med en promenad med hundarna. Sedan drog jag ut till stallet och fixade och donade där. Det var kanonväder och hästarna hade precis fått middag ute så när allt var klart satte jag mig på muren utanför stallet och njöt i solen och lyssnade på när de tuggade och hade det bra.
 
 
När jag kom hem sedan trimmade jag Ludde. Det behövdes vill jag lova! Herregud vilken kalufs han hade, men nu är han så fin. Ganska kortklippt på benen, snygg i huvudet, helt perfekt!
 
Dagen gick och senare på eftermiddagen började det kännas ganska tomt och väldigt tyst. Jag började visst få längt efter mina familjemedlemmar :) Till slut kom de hem nöjda och glada och det var helt underbart att ha dem hemma igen även om det blev lite tjat och tjafs :) Älskar min lilla familj!
 
I morgon kommer jag att lägga ut tävlingen här och på FB så håll utkik!
 
Kram!

Igår gjorde vi...

publicerat i Allmänt;
en liten utflykt till Hilmas pyssel i Sommen. Siri och jag shoppade lite nya pärlor och annat trevligt som passar oss pysseltokiga :)
 
Mycket fint blev det :)
 
Sedan drog vi vidare till Sharpman. Där blev det lite smått och gott handlat, bl.a. nya benskydd och nosludd till Blacky och ett par vinterridhandskar. Ett ställe för oss hästtokiga om man säger så :) Ungarna tycker alltid att det är så mysigt att åka dit, för på Sharpman finns det en fikahörna och där sitter de och dricker varm choklad och äter kakor medans jag kan kika runt, perfekt :)
 
Hoppas att dessa håller bra :)
 
Verkar vara supersköna :) Passade både Alva och mig så det blir ju kanon!
 
Så söt i sitt nya nosludd :)
 
Vi avslutade våran lilla tripp på McDonalds :) Gott såklart men mätt det håller man sig inte länge.
 
Idag har jag suttit och beställt hem armbandsmaterial. Ha fått en beställning som jag ärofyllt ser fram emot att göra.
 
Ikväll väntar hoppträning för Alva och Blacky för Tord. Alltid lika spännande :)
 
Kram
 

Seg tisdag...

publicerat i Allmänt;
inget go, gnälligt, trött, ja så´n har min tisdag varit. Riktigt uschig, men jag har sådana dagar ibland. Stressat en sväng på stan. Gubben fyller ju år i morgon och som vanligt är jag ute i sista stund, bah! Att gå på stan är inte min grej riktigt så det är väl därför jag alltid skjuter på det. Barnen har haft det kul idag i varje fall och lekt med kompisar :) Själv satte jag mig och pysslade senare i eftermiddags och sedär, då kändes det allt lite bättre :) Det blev fyra nya armband :)
 
Ett armband i makramé och tre kumihimo.
 
Ett rött kumihimo med min favoritpärla :)
 
Ett lite tuffare med döskalle.
 
Ett till med min favoritpärla. På detta armbandet är det kroklås. Armbandet är lite större så det passar perfekt om man är lite bredare om handleden.
 
Och ett makramé med döskallar och hematitpärlor. Jag har inte dragit åt armbandet här, för det var inte längesedan jag limmade det, utan det hänger löst på armen.
 
Det har passerat 9000 besökare här på bloggen och denna veckan har det verkligen tickat på med besökare här! Helt fantastiskt kul! Att bloggen passerat 9000 besökare måste såklart firas! Jag tänkte ha en liten tävling nu snart framöver och vinsten blir såklart ett armband! Så håll utkik! Det kommer även komma ut på Missis Lo:s Facebook-sida :)
 
Ha en fortsatt skön tisdagskväll!
 
Kram