Idag har ...

publicerat i Allmänt;
vi haft Göteborgsbesök av Johans bror Kristofer och hans lille kille Jussi. En sån liten gosing! Var ju tvungen att bebismysa en massa och fota såklart :)
 
 
 
 
 
Spanar in läget tryggt hos pappa :)
 
Annars har det varit stallet som gällt idag. Alva red igen en lektion och samtidigt passade jag på att rida Gatti. Idag galopperade vi över bommar, askul! Sedan "hoppade" vi ett liiiiitet hinder, 20-30 cm högt, störtlöjligt enligt Gatti men ett litet framsteg för mig som är så hopprädd. Skam den som ger sig! Förhoppningsvis blir mitt självförtroende när det gäller hoppning bättre och därefter så blir hindrena högre.
 
Ser fram emot morgondagen. Då ska flera av oss från stallet ge oss ut på en långritt. Det ska bli så kul!
 
Ha det gott!
Kram Malin
 

Pay and jump ...

publicerat i Allmänt;
tävlingen i Aneby gick riktigt bra! Gatti skötte sig exemplariskt på tävlingsplatsen! Så kul att se eftersom hon inte varit ute innan. Mathilda och Gatti startade i 80 och 90. Nollade i 80 och rev ett par hinder i 90. Gatti gick som klockan och var inte särsklit tittig utan fixade banorna galant!
 
Mathilda och Gatti
 
 
Ikväll var det svårt att få vettiga kort. Mulet, avstånd, att försöka få ekipagen att fastna var inte det lättaste men det gick väl hyffsat. Ska försöka komma ut och fota mer hästhoppning för det är väldigt kul. Ett litet fotojobb fick jag till när jag stod där vid banan då en tjej ville att jag skulle fota henne, såklart jag ställde upp. Hoppas att hon blir nöjd :)
 
 
Nej, nu säger jag natti, natti!
Kram Malin
 
 

Idag ...

publicerat i Allmänt;
har det än så länge varit fullt ös. Gustavs kusin har varit här och lekt. Siri har en kompis hos sig, sin gamla dagiskompis som hon fortfarande har kontakt med, vilket är jättekul. Jag har tagit mig i kragen och städat nerevåningen. Så skönt såhär efteråt. Herregud vad mycket saker ungarna drar fram! Kan bli tokig på sånt! Dammsugningen överlåter jag till mannen, får så ont i nacken annars. Nu snart ska jag åka till stallet. Förhoppningsvis, om vädret inte är för kasst, så ska Mathilda som äger Gatti åka på Payand jump i Aneby och jag ska hänga på. Tar med mig kameran :) Så vi får se, kanske det dyker upp lite hästhoppningsfoton här sedan :)
 
Ha det gott!
Kram Malin