Grattis på ...

publicerat i Allmänt;
Mors Dag alla mammor! Själv har jag blivit uppvaktad av min fina familj :) Mysigt fika på förmiddagen och presenter.
 
Presentkort av gubben, choklad av Alva, nagellack av Siri och ...
 
en fin Orkidée av Gustav.
 
Riktigt bortskämd blev jag :)
 
Morgonen började ute i stallet. Blacky fick ännu en gång massage av Equiopat Martina och som han gillar det! Låter denna bilden tala...
 
Han är ju för skön!
 
När det gäller tävlandet så var vi i Boxholm igår och det gick INGET bra. Den lille rackarn har kommit på dumheter, så nu tar vi två steg tillbaka så ska det bli bra. Han ska inte tro att han kan göra som han vill!
 
Gullan har varit svullen i en bakkota så hon har blivit ompysslad och fått vila. Så på hästfronten är det just nu en liten dipp, men som alltid, efter regn kommer solsken!
 
Just nu längtar jag efter sol och värme. Det ska ju vara varmt eller varmare än såhär, den här tiden.
 
Nej, nu väntar jag på att Siri ska komma hem. Hon har varit och spelat match i Huskvarna.
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
Kram

Ledig dag ...

publicerat i Allmänt;
full med saker att göra. Den började med att jag körde Siri och hennes kompis till tåget för idag skulle de på utflykt. Därefter åkte jag hem, laddade fickorna med bajspåsar och tog med Ludde och Lilleman på promenad. När vi kom hem från promenaden var det dags att ringa Tiljanders i Boxholm. Gullans dressyrsadel behöver lagas. En snabb tripp till Boxholm för att lämna sadeln och sedan hem igen. Fika i trädgården, helt fantastiskt väder, så skönt! Sedan åkte jag ner till Ljungs handelsträdgård och köpte lite blommor att plantera här hemma. Jag tror aldrig jag varit så tidig som i år. Annars brukar jag inte köpa blommor förrän precis då skolan slutar och då är det rätt utplockat. Idag fanns det massor att välja på, kul!
 
Pelargoner till altanen och lite andra söta blommor till trappan på framsidan.
 
Jag planterade och fixade iordning och när allt var klart så var det strax dags för att hämta G i skolan.
 
 
 
Nu ska jag snart åka och hämta Siri vid stationen. Ska bli spännande att höra hur hon har haft det :)
 
Hur har er onsdag varit? Planterar ni också? Har ni tips på fina blommor?
 
Kram

Så där ja...

publicerat i Allmänt;
då var hoppdebuten på Gullan gjord :) Funderade på hur många år sedan det var jag hopptävlade på "Pay and jump" på klubben... det är säkert 8-9 år sedan... Idag var det dags för "Old boys and girls", en kategori för oss som är äldre och inte vill hoppa så högt. Banan låg på 50 cm. Tävlingsstassen åkte på med vita ridbrallor, tävlingstop och klubbens jacka. Måste ju se bra ut och skiter det sig så ska det göras med stil, eller hur! Alva coachade mig riktigt bra. Hörde henne från sidan "korta tyglarna", "sätt dig ner", hon gjorde det riktigt bra! Hur det gick? Det gick riktigt bra! Mitt mål var att först och främst sitta kvar, fixade jag det så var det en felfri ritt som gällde och vi klarade bägge målen :) Det var så grymt kul! Hoppning är ju bara så kul! Så nu ska här tränas :)
 
Fantastiska Gullan!
 
Sedan har jag varit och hejat på Siri och hennes lag som mötte Nässjö i fotboll. Det blev vinst med 4-3! Det är riktigt duktiga tjejer i laget och de sliter superbra! Så kul att se! Därefter var det dags att ta en sväng till stallet igen. Blacky fick en andra omgång med massage av Equiopat Martina Dahnson. Han riktigt ser ut att njuta av det! Han är för söt!
 
 
Efter massagen blev det promenad. Mysigt!
 
Lite gott gräs var ett måste också på promenaden såklart :)
 
Nej, nu är det dags att summera denna dagen som varit toppen på alla sätt och vis. Solsken, fotboll, hästar, familjemys, grill... nej, bättre kan det knappast inte bli.
 
Ha det gott och ta hand om varandra!

Kram