Mitt i all...

publicerat i Allmänt;
sorg och bedrövelse så var vi igår på Lena PH:s konsert i Linköping. Johan och jag firade dessutom att vi varit tillsammans i 26 år! Hurra för oss! Jag kände inte så mycket för att åka, pga det som hänt Gullan, men jag köpte biljetterna i april och det kan ju vara bra att komma iväg på något kul mitt i ledsamheterna.
 
Konserten var riktigt bra! Lena är en fantastisk sångerska och har humor som få, fräck är den med och det är min stil :)
 
 
 
En toppenkonsert som sagt. Rekommenderas starkt!
 
Innan på dagen var jag ute hos hästarna. Jag gick ut i hagen till Gullan med äpple men med det hade hon allt försett sig med själv :)
 
Gullan under äppelträdet :)
 
Där kom du på mig :)
 
Hon fick äpplena jag hade med mig och sedan hjälpte jag henne att plocka några fler. Älskade, fina Gullan!
 
Kram

Jag vet ...

publicerat i Allmänt;
inte bara hur jag ska skriva... Jag är bara så oerhört, oerhört ledsen. Idag har min medryttarhäst Gullan varit hos veterinären och det visade sig att hon drabbats av ringkota och att det inte finns något att göra. Jag är knäckt, likaså ägaren. Gullan är det bästa som finns! Hon är en underbar häst, en riktig märr som vet vad hon vill, på ett bra sätt. Helt fantastisk! Min allra bästa kompis! Jag är inte ens ägare till henne men hon betyder allt för mig! Hur ska jag klara mig utan henne?
 
 
Kram

Idag ska jag...

publicerat i Allmänt;
tipsa om en toppenbra bananflugefälla :) Finns det något annat som är mer irriterande än dessa små flygande kryp just nu? Denna fälla kostar inte speciellt mycket och ofta har man sakerna som behövs, redan hemma. Det du behöver är en äggkopp med äppelcidervinäger i. Droppa i lite vatten och en droppe diskmedel. Äppelcidervinägern älskar bananflugor och diskmedlet gör att ytspänningen förvinner på äppelcidern/vattnet så när det blir för lockade och kryper i, så drunkar de.
 
 
Idag har dagen börjat med promenad med Lilleman. Jag börjar senare på tisdagarna så vi brukar ta en långpromenad då. Här i stan har kommunen fixat iordning i en park som heter Östanåparken. Den är så fin. De har även gjort en bro över Svartån så att man kan gå en riktig runda. Innan bron, när man kommer inifrån parken och är på väg ut från den, så har de planterat en allé. När jag gick där för ett tag sedan var det så fint! Nu är det någon som har brutit av topparna på största delen av träden!!! Vad är det för idioter!!! Har de inget liv! Skaffa ett då och förstör inte för alla andra! Jag tror inte att det är något djur, för själva kronan på plantan låg slängd bredvid! Så dåligt av dem som gjort det!
 
 
Igår var vi en sväng och hälsade på Sessan och hennes syskon. Oj, vad de växer! Så söta och så busiga! 
 
Finaste lilla Sessan!
 
Första måltiden med riktig kattmat! Det var smaskigt!
 
En liten favorit!
 
Det händer mycket nu. De börjar äta riktig kattmat och går på lådan. Så duktiga!
 
Nej, nu är det dags att fixa det sista och sedan dra till jobbet.
 
Ha en bra tisdag alla!
Kram