Igår ...

publicerat i Allmänt;
blev det besöksrekord :thumbup: och det närmar sig 1000 besökare. Kul!!! Började dagen med att smyga mig upp tidigt för att sedan åka till stallet och morgonfodra. Det var precis tyst när jag kom ut dit. När jag gick in i stallet så möttes jag som alltid av ett milt välkomst-gnäggande från nyvakna hästar :love: En nyvaken häst är söt :) Under tiden de åt sin frukost beundrade jag månen som var så vacker! Älskar det lugnet som är i stallet :)
 
 
Min nyårsafton har fått en toppenstart :) 
Jag hoppas att ni alla får en bra nyårsafton!
 
Gott Nytt År!
 
Ta hand om varandra!
/Malin
 

Igår kväll...

publicerat i Allmänt;
var det 193-årskalas. Vi firade min mormor som blir 96 i januari och min mosters mans pappa, Gustav, som blir 97. Ett riktigt gott kalas med välkomstdrink, förrätt, varmrätt och efterrätt. Kan säga att jag var mätt efter det kalaset :P
 
 Mormor Ruth :)
 
Gustav :)
 
Hästhoppningen som jag fotograferade för ett tag sedan har jag fått bra respons på :thumbup: Här kommer några smakprov.
 
 
 
Som ni kan se så tycker jag det är lite kul att göra huvudpersonen i färg och resten i svartvitt ;) Vet inte vad ni tycker om det? Ser fram emot när det blir hoppning ute. Då blir det lättare att fota :)
 
I höstas hade jag ett annat litet fotojobb där fotona blev julklappar. Nu lägger jag upp några av fotona här.
 
 
 
 
I morgon är det sista dagen på 2012, tackochlov!!!. 2012 är inget höjdarår om jag ser ur mitt egna perspektiv, som ni kanske kan förstå. Jag har haft bättre år :)  Nej, jag hoppas att 2013 blir bättre.
Vi har lite planer i morgon och det ska bli så kul! Jag kommer börja dagen med morgonfodring i stallet och önska all fyrbenta vänner Gott Nytt År. En helt perfekt start på nyårsafton! 
 
Ta hand om varandra!
/Malin
 
 
 
 

Tog ...

publicerat i Allmänt, Inredning;
några dagar off från bloggen... med all rätt enligt mig :) Julen har passerat i ett rasande tempo vilket både kan kännas skönt och tvärtom. Barnen var nöjda med sina julklappar och även jag. Jag fick bl a några små tomteljuslyktor, ett prydnadshjärta, två jättefina ljuslyktor och en prydnads"tomte/ängel". Den ena lyktan och prydnadstomten/ängeln står fint och bryder mitt gamla symaskinsbord som jag fått från min mormor :) Jag fick även lite pengar som jag ska köpa något till mig själv. Så nu kom tanken upp igen, ritplatta eller inte??? Tar gärna emot råd! Ska jag annars hålla i pengarna till en framtida bättre kamera? Vi har också hunnit med lite magsjuka (som många andra har gjort vad jag förstått). Lindrigt blev det, tack och lov!
 
Den ena ljuslyktan, så söt!
 
Tomte/ängel och ljuslykta, fint som snus ;)
 
Det fanns en som var oerhört sugen på julskinka :) Han fick såklart smaka :thumbup:
 
Peppe har fått lite julvila, med all rätt! Han har haft det riktigt bra och blivit ompysslad, fått julklappar och lite gott att äta.
 
Nu ska vi ta och ladda för lite kalas i helgen. Det är dags för 193 årskalas! Det är två som fyller, min mormor och min mosters mans pappa, 96 år respektive 97 år! Det ni!
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin