Det närmar...

publicerat i Allmänt;
sig avslutningstider och studentdags! Vilken underbar tid det är, studenten, samtidigt som den kan vara lite skrämmande. Helt plötsligt ska man kastas ut i det verkliga livet där tryggheten med att gå i skolan försvinner. Ja, visst, man kanske läser vidare men många väljer att ta ett eller flera sabbatsår, vilket jag själv tycker är bra. Det är inte lätt att veta vad man ska göra efter studenten och dessutom, om jag ser till mig själv, så var jag väldigt skoltrött.
 
En balfotografering har jag hunnit med och snart är det dags att fota en student. Jag har också hunnit pyssla lite och fixat iordning den först av de studentpresenter som jag fått betällning på. Så himla kul att få äran att göra en present till en nybakad student! Denna gång är det ett dubbelt läderarmband med stansning.
 
 
 
 
Nej, nu hinner jag inte sitta här mer. Armband ska postas och sedan är det jobbdags :)
 
Ha en bra dag ni därute!
 
Kram

Oj, vad vi...

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
jobbade igår, jag och brorsan, med att göra hagar i Skogsbacka. Vi höll på i stort sett hela dagen. Vi stolpade, satte i isolatorer, drog eltråd, fixade med elaggregatet. Jag är väldigt glad att det var mulet igår för annars hade det varit ohållbart.
 
Starten :)
 
En del av det färdiga resultatet.
 
Det blev så snyggt! Bort med gammal taggtråd och dit med eltråd. Jag kan lova att hästarna kommer inte att svälta i sommar! Utan brorsans hjälp hade jag inte klarat att fixa detta så ett stort tack till honom! Du är bäst!
 
Vi har fått en ny granne i Skogsbacka...
 
 
Familjen Talgoxe har flyttat in i den ena fågelholken som vi fick i inflyttningspresent av brorsan med familj. Så mysigt med en liten fågelfamilj! Några andra som flyttat in bredvid vår tomt är också dessa söta flickor...
 
Ni är så välkomna!
 
Igår blev det också lite planterat. Siri planterade jordgubbsplantor i drivbänken. Jag fixade iordning lilla landet bredvid verandan och där planterade jag lavendel.
 
 
I trädgården har jag också planterat en fläderbuske. Lavendel och fläder är växter som de ofta hade förr i tiden. Passande i torpet tycker jag. 
 
Fotograferingen i lördags blev såååå lyckad! Ikväll ska jag försöka sätt mig och fixa iordning en del av korten. Det blev många bra!
 
Hoppas att ni har haft en bra helg! Har ni tips på några andra fina växter från förr som man kan plantera så får ni gärna tipsa mig.
 
Kram

Batterierna till...

publicerat i Allmänt;
kameran är laddade objektiven är putsade så nu är jag redo för balfotografering :) Det ska bli väldigt roligt och jag hoppas att vädret håller sig. Det gör inget om det är mulet bara det inte blir något regn.
 
Morgonen startade med att jag hjälpte Alva och Rebecca att komma iväg på hopptävling. Nu när inte jag kan åka med så ställer Rebecca, som står i samma stall, upp :) Hon anmälde sig helt frivilligt, jag behövde inte fråga. Hur schysst är inte det??? Sådana vänner ska man vara rädd om!
 
Lycka till tjejer!
 
Just nu sitter jag och följer tävlingarna på nätet. Jag kan bara säga det att jag är precis lika nervös, om inte mer, här hemma. Håller alla tummarna hårt för att det ska gå bra!
 
Hoppas ni får en bra lördag!
 
Kram