De små...

publicerat i Allmänt;
gula smiliesarna dök upp igår för att försvinna idag igen... Konstigt, blogg.se lever nog sitt eget liv emellanåt ;)
 
Lillemannen i familjen hade visst varit riktigt arg idag när de hade kommit till dagis. Varför? Jo, för att hans pappa inte hade tagit på Nalle bältet i bilen. Vilken fruktansvärt oansvarig pappa han har ;) Så här ringde telefonen efter halv åtta på morgonen och jag fick lova dyrt och heligt att Nalle skulle ha på sig bältet i min bil när jag hämtade hem lilleman från dagis idag. Det fick Nalle :)
 
ALLA i bilen ska ha bälte!
 
Ludde och jag fixade stallet på förmiddagen idag. Det finns nog ingen terapi som är så bra som att mocka skit! Den är den bästa! Tog en bild på Ludde när han kikade in i sadelkammardörren. Han var sååååå sugen på att komma in och hälsa på stallkatterna :)
 
Kan jag inte bara få hälsa liiiite på dem matte?
 
Eftermiddagen ägnades åt tidningen ridsport. Den är kanon! Däri fanns också en serie som var riktigt kul :)
 
Hoppas att ni ser vad det står :)
 
Hoppas att ni har haft en bra torsdag.
Ta hand om varandra!
Kram Malin

Ibland ...

publicerat i Allmänt;
dyker de upp, bara sådär och peppar och stöttar, vänner som man inte räknat med... Idag hörde en vän av sig till mig, bara sådär. Du vet vem du är om du läser detta. Bara vetskapen om att du tänker på mig gör mig glad inuti :) Tack!
 
Idag har jag haft lunchdate med min man på Golden Thai. Det var så gott och mysigt. Tyvärr blir jag för mätt alldeles för fort. När det är så gott så vill man ju äta massor :) Jag älskar sushi så det blev några sådana plus lite annat smått och gott.
 
Underbart god mat!
 
Det får bli fler lunchdater framöver :)
 
Nu ska jag snart titta på "Mia på Grötö". Jag tycker hon är helt fantastiskt bra! Har ni inte sett programmet så gör det.
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin

Nope...

publicerat i Allmänt;
någon storvinst på travet på Mantorp för gubben min igår blev det inte, så jag drömmer vidare och det hade jag gjort i vilket fall, för just nu är det inte läge.
 
Ikväll har det varit ridlektion för A. Det var hoppning på schemat, vilket hon älskar, och Peppe var så duktig (A också såklart)! A har fått till ridningen så bra nu på sista tiden. Annas hoppträningar har verkligen givit resultat. Så gott att se :)
 
Puss på dig!
 
A med Peppes huva på sig, snyggt :)
 
På sista tiden har mina tankar gått till en familj vilken har en dotter som är allvarligt sjuk. Dottern är lika gammal som min stora tjej, 10 år blir 11 år i år. Livet är så skört! Så orättvist! Vi hoppas att allt kommer att gå bra och att tjejen blir bättre. Som sagt, alla tankar till familjen och tjejen!
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin