En Nisse har flyttat in.

publicerat i Allmänt, Gott & Blandat, Lotus WL;
Idag har det flyttat in en liten tomtenisse i klassrummet... I morse stod ett paket på bordet vid tavlan och när vi öppnade det så visade det sig vara en lykta och i den lyktan bor Nisse nr 56. Han ska se till att vi alla i klassen kan utföra olika snälluppdrag. Vi får säl se om vi lyckas, jag tror att vi gör det.
Nu är det väldigt skönt att det är fredag. I morgon ska jag sova! Jag är riktigt trött och sliten nu. Det märks att det är slutet på terminen och att solen lyser med sin frånvaro. Jag längtar tillbaka till Kreta! Vilken resa det var, vilken mat! När vi hyrde bil och åkte över bergen var en sån häftig upplevelse att jag vill göra om det igen. Tänk när vi åkte där, stannade till i en liten by och tog en frappe på ett mysigt fik. Jag bara måste tillbaka!
Igår hade Alva och Lotus hoppträning för Tord och det gick verkligen superduperbra! Innan var Lotus riktigt trött och stod och gäspade i skospiltan 😆 Vi undrade allt lite hur det skulle gå, men trodde innerst inne att det inte skulle vara några problem bara hindrena kom fram 😆
Nej, träningen gick verkligen superbra. Det är så roligt att se dem tillsammans för de har verkligen hittat varandra.
 
💗
Nu är det en träning kvar för Tord innan det är juluppehåll.
I morgon väntar som sagt en sovmorgon! Det ska verkligen bli super! Jag är allt rätt sliten nu men jag har världens bästa klass och arbetskamrater så det väger upp allt. Jag skulle inte vilja vara utan dem en endaste dag! 💕
 
Kram Malin💕

Adventsfix

publicerat i Allmänt, Gott & Blandat, Inredning;
Igår hann jag inte med att göra något inlägg. Jag hade fullt upp med annat. Bland annat så var mina föräldrar här och hjälpte mig att fixa med julgardinerna nu till advent. Nu när jag jobbar heltid så är tiden knaper och orken densamma, så jag är så tacksam för den hjälp jag fick! Under tiden mamma och jag fixade med gardinerna så fick Lilleman en långpromenad med min pappa.
Det här med jul är inte min grej riktigt. Jag tycker den innehåller så mycket stress och press, men när det väl sedan är julafton så är det lite mysigt ändå. Jag hoppas att julfeelingen kan komma hos mig med framöver.
När allt var klart så fikade vi. Mamma hade med sin hembakta bullar som är farligt goda. Hon hade också med sig knäck som hon köpt på en julmarknad som de varit på. Farligt goda!
En fin julprydnad hittade också hit som mamma pysslat ihop. Tänk vad fina saker man kan göra av granris!
Hur går det för er och julklappsköp? Jag har kommit igång rätt bra och blir nog klar rätt snart bara jag tar tagi det ordentligt. Det är svårt att köpa till barnen, en tjej på 16, en tjej på 14 och en kille på 10 år. Har ni några tips? Tjejerna kan jag nog komma på julklappar till, det är värre med julklappar till killen.
I morgon är det fredag innan första advent och i skolan ska vi hitta på lite roliga saker. Jag ser verkligen fram emot morgondagen! Dessutom har det löst sig men en tredje personal till min och min kollegas 1:or och det känns verkligen toppenbra!!!😀

Nu väntar snart hoppträning för Alva och Lotus WL. Ikväll är det träning för Tord Westergren och det ska bli riktigt skoj. Vi har en hopptävling kvar den här säsongen och den är nästa helg om en vecka. Vi får hoppas att det inte kommer en massa snö tills dess.
 
Ha det gott alla!
Kram Malin💕

Lång dag...

publicerat i Allmänt, Gott & Blandat;
Det blev som jag trodde. Lotus var så mycket bättre och samarbetsvillig idag än igår. Han var riktigt fin idag sa Alva. Jag var inte med ikväll i stallet eftersom vi hade APT på jobbet. Dessa dagar när, när det är APT på jobbet, då är det riktigt långa dagar. Jag kommer inte göra något långt inlägg ikväll utan jag går snart och lägger mig. Det har liksom inte hänt så mycket... Efter APT:n hamnade jag i soffan framför ett av mina favoritprogram, "Det sitter i väggarna". Har ni inte sett det så gör det! Så intressant! När det var slut jobbade jag lite. Kvällens arbete var att rita av en "Daggmask" i boken om "Mina bokstavsdjur A-Ö".
Nej, nu är det dags att lägga sig. Vi får väl se om jag får lite sällskap.
 
Kram Malin💕