Igår var...

publicerat i Allmänt;
vi i Boxholm på lokal hopptävling, där det var svårt! Första hindret låg perfekt för att vika av mot utgången och det var väldigt många som fick fel där eller som inte tog sig över överhuvudtaget. Lite tråkigt att de lägger ett sådant hinder i LD clear round men det är bara att bita i det sura äpplet och lära sig av situationen! Som ni förstår så vek Blacky av där två gånger men Alva fick över honom på tredje försöket! Bra! Sedan hade de alldeles för dålig fart fram till ett titthinder och där tog det stopp. Som det är i clear round så får man då göra omstart om man vill och det gjorde hon och fixade banan felfritt!!! Superbra! Det är bara att jobba vidare!
Tog lite foton när vi var där...
 
Shit, vad han kan hoppa vår älskling Blacky!
 
Här rivs inget :)
 
Jo, som sagt, hoppa kan han!
 
Nöjd trots allt :)
 
Telma som vann LB kat B. Hon är grym!
 
Så duktiga!
 
Efteråt fixade vi iordning Blacky, lastade och gav honom mat. Lastningen gick super och sedan fick han stå där och äta och vi gick och fikade. Lugn som en filbunke! Så skönt att han kan stå där och koppla av. Det är värt mycket!
 
Kram Malin

En spänd...

publicerat i Allmänt;
liten kille hade jag här hemma i morse. Idag var det dags att besöka skolan och de nya fröknarna :) De hade en liten samling och varje barn fick var sin liten medalj med sitt namn på så att fröknarna lätt kunde se vem som var vem :) Sedan var det fri lek. Gustav gav sig på ett klurigt pussel...
 
Upponer ;)
 
Sedan spelade vi spelet "Steka ägg". Ett spel jag kan tipsa om. Inga svåra regler och väldigt kul! Till sist ritade han en teckning :)
 
Rättvänd :)
 
Efter den fria leken var det dags att gå till matsalen och prova på att äta där. Idag serverade de frukost och det var gott och väldigt spännande enligt Gustav :) Tror att han kommer att fixa det här galant efter sommaren. Jag tycker att tiden har gått alldeles för fort. Det är ju inte längesedan han var en liten bebis... nu ska han börja skolan. Sedan vet jag att tiden inte går mindre sakta när de börjat skolan utan då rusar det på... Samtidigt är det väldigt kul att se dem växa upp och bli små individer med egna tankar och åsikter. Var tid har sin tjusning!
 
Pratar vi om tid så var det 15-årig bröllopsdag häromveckan och det var någon som gärna ville se kort på oss från bröllopet så här kommer det :)
 
 
Ha det gott!
Kram Malin

Detta passade ...

publicerat i Allmänt;
mig perfekt just nu, några dagars föräldraledigt :) Jag har hunnit med en hel del, bl.a. städat bilen, plocka här hemma, njuta av små mysiga fikastunder med min blivande lille skolkille Gustav.  Idag har vi, Gustav och jag, varit på Ljungs Handelsträdgård. Gustav fick såklart vara med och bestämma vad vi skulle ha för blommor och vilken färg :) Så mysigt att gå där och diskutera med honom och höra vad han tyckte :) Vi hittade väldigt fina blommor och jag hade säkert kunnat köpt ännu mer men man får ju begränsa sig, mycket fint fanns det :) Det blev blommor till trappan, en blomma till bordet på altanen och blommor till amplarna på altanen. Senare på eftermiddagen kom mamma och pappa förbi med växter från sina land som vi planterade i landen här hemma. Det blev så fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla fotona är tagna med kamera Canon EOS 5D MarkII och objektiv Canon EF 50mm f/1.4 USM, ett objektiv som är ett av mina favoritobjektiv :) 
 
Kram Malin