Gott Nytt År...

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
alla läsare! 2015 har varit ett riktigt, riktigt bra år! Det bästa på flera år! Först och främst, det som är viktigast av allt, så har alla fått vara friska. När jag sedan ser till vad som har hänt så är det två stora saker som kommit in i mitt liv, den ena på ca 600kg och den andra på ett antal kronor. Den på ca 600kg, såklart Guilletta, har gjort livet så fantastiskt roligt! Fast det har ni nog förstått :) Jag är så tacksam för att jag får ta hand om denna underbara häst och jag gör allt för henne. Att det skulle klicka så med Guilletta var jag inte beredd på men hon har fångat mitt hjärta totalt!
 
 
 
Älskar dig!
 
Ja, den andra saken, köpt för ett antal kronor förstår ni säkert vad det är också... Mitt älskade Skogsbacka! Äntligen får jag andas lantluft. Att vi vann budgivningen, kunde köpa detta lilla ställe är en dröm som gått i uppfyllelse! Nu ska vi bara njuta, alla årstider!
 
 
Nej, nu ska jag ta tag i nyårsfirandet!
 
GOTT NYTT ÅR!!!
Kram

Julen kom...

publicerat i Allmänt;
och julen gick och jag måste erkänna att jag tycker det är väldigt skönt att den är över. Det blir lätt för mycket när det är jul, mat, godis, stim och stoj så jag njuter lite att det är vardag igen. Vi hade en bra jul. Vi firade med mina svärföräldrar på julafton och med mina föräldrar på annandag jul.
 
 
Tomten kom och utskälld blev han. Fast efter ett tag så la sig Ludde i korgen. Helt avslappnad var han aldrig utan höll ett vakande öga på den skumme gubben.
 
Nöjda tjejer!
 
Underbara ungar!
 
Lille T hos Siri.
 
Tomten kom två gånger denna jul.
 
Lika skum som alltid ...
 
 
Alla barnen verkar ha skött sig detta år och blev nöjda med det de fick.
 
Nu laddar vi för nyår.
 
Ha det gott!
 
Kram

Gröten är ...

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
uppäten. Det finns en portion kvar, till tomten. Såklart ska han få så att han blir nöjd och glad inatt när han svishar förbi i sin brådska. Förhoppningsvis smakar Felix risgrynsgröt bra så att barnen får några paket under granen i morgon bitti :)
 
Dagen idag har varit sådar bra som vissa dagar kan vara. Uteritt på Gullan ihop med Alva på Blacky får min 41-åriga själ att må helt fantastiskt bra. Att i full fart galoppera gör att man känner lyckoruset bubbla i kroppen och jag känner mig sådär fantastiskt lycklig :) 
 
Älskar den här underbar hästen!
 
Dagen har fortsatt med lite pyssel. Jag har pysslat med det sista på ett hästpannband. Ett riktigt pilljobb men det blev riktigt bra.
 
Sedan har de sista paketen slagits in, vi har fixat iordning här hemma, jag har varit över med en liten julpresent till grannarna.
 
Nu sitter vi framför TV:n och tittar på TV:4s uppesittarkväll som säkert många andra gör och vi som många andra hoppas på en storvinst.
 
Nej, nu måste jag gå och fixa iordning gröten till tomten så att han blir nöjd och glad. Är det tradition så är det.
 
Nu önskar jag er alla som läser här en riktigt GOD JUL!
 
 
Kram på er och var rädda om varandra!