Jaha...

då sitter jag här i stan igen... Vart tog sommaren vägen? Den gick alldeles för fort om du frågar mig och visst det kan vara skönt med vardag igen. Rutiner, det mår man alltid bra av, men denna stress som alltid är när vardagen återkommer. Den skulle jag gärna slippa.
 
 
I morgon är det dags för alla barn att gå till skolan. Det ska bli kul att träffa mina elever igen. Jag tror att mina egna barn tycker att det ska bli lite kul att gå till skolan, även om de säger tvärtom.
 
Jag hoppas veckan kommer gå rysligt fort för jag vill tillbaks till landet igen.
 
Kram Malin

Jag dog...

sötdöden idag igen och allt är lilla Iduns fel. En sån fantastisk lite nallebjörn. Hon är bedårande söt och busar, bits och är sådär som en liten valp ska vara. Helt perfekt!
 
 
 
 
Här i Skogsbacka är det massor av fjärilar nu. Så vackra! De älskar att vara borta vid vår kompost där det också växer tistlar.
 
 
 
 
Just nu försöker jag peppa mig själv att det kommer bli bra att flytta in till stan igen, men det går inget vidare...
 
Kram Malin
1

Äntligen fredag!

Idag har vi haft föreläsning på jobbet om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, vad vi kan göra för dessa elever för att underlätta deras skolgång. Det var en väldigt bra föreläsning med mycket tänkvärt och många bra tips! Därefter blev det gemensam lunch på en restaurang och sedan åkte vi vidare till Örsbäcken, en motionsstuga där orienterarena hör hemma. Där blev det en klurig tipspromenad samt en orienteringspromenad. Det var riktigt svettigt för vädret var riktigt kvavt. Som en liten kickoff idag, riktigt trevligt och kul.
 
På eftermiddagen åkte jag och tjejerna ut till Skogsbacka, senare kom resten av familjen och även mina föräldrar som kom hit på lite grill. Vi passade på att kolla landen lite och skördade bl.a. morötter, salladslök, rödbetor, persilja och potatis.
 
 
Riktigt kul att det gav så mycket första året som jag odlar. Jag har börjat spåna på vad jag ska odla nästa år. Det är riktigt kul! Vi får väl se vad jag hittar på.
 
Nu ska det bli riktigt skönt med helg. Jag har varit så trött dessa först arbetsdagar och behöver återhämta mig. Det ska bli riktigt roligt på måndag när alla barnen kommer igen. De är så fantastiska allihop! Det har nog hänt en hel del över sommaren.
 
Hoppas ni har haft en bra start på helgen!
 
Kram Malin