Det blev...

publicerat i Allmänt;
inget stall för mig idag för ikväll var det föräldramöte i klasserna jag jobbar i. Det känns konstigt att inte ha varit där och jag får en sådan där längtan efter att åka dit, men det får vänta tills i morgon.
 
Längtan är stor efter denna kille :)
 
I morgon är det äntligen fredag. Veckan har gått riktigt fort! Det ska bli skönt med helg och lite återhämtning.
 
I natt regnade det otroligt mycket här, inte som i Texas i USA, där det är katastrof, men det kom allt en hel del här. Krukorna på trappan var vattenfyllda då jag åkte till jobbet så jag fick tömma dem. Det behövs ju regn men måste allt komma på en gång? 
 
Jag funderar på att länka bloggen till min sida på facebook som hör till bloggen. Klickar man på facebooksymbolen högst upp på bloggen så kommer du dit. Gillar gärna den sidan :) Bloggens uppdateringar kommer att hamna där i fortsättningen :)
 
Ha det gott!
 
Kram Malin

Ikväll...

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
har jag tagit mig en liten sväng på Lotus. Så kul! Jag värmde upp honom och så lämnade jag över till Alva när han skulle jobba med galoppen, för i galoppen känner jag mig inte så säker än, utan mest klumpig. Alva fixar galoppen toppen. Extra kul var det när Alva hoppade upp och utbrast "Vad mjuk och fin han är!". Kul att mitt jobb gav lite resultat :)
 
 
Lilleman har också fått sig en omgång med borsten. Inte det bästa han vet men fin blir han efteråt.
 
Jag har börjat fundera lite på vilken färg jag ska måla köket i, i Skogsbacka. Ett tag var jag inne på vitt, som många andra, men har nu börjat fundera på linblomsgrön. När jag tog bort plåten som var på väggen när jag satte dit spisen så var det grönt under. Jag vill inte ha färgen för mörk, utan lite ljusare... Köket är litet så färgen får inte vara för mörk.
 
 
Men jag vet inte... Velar hit och dit... Vad tycker ni? Just nu är det för mycket blått...
 
Måste bara bjuda på denna bilden från i morse när Missan och Sessan åt frukost tillsammans. Visst är det söta små rumpor :)
 
Missan är allt mindre än Sessan...
 
I morgon är det redan torsdag. Vart tog veckan vägen? Hoppas ni har haft en bra dag.
 
Kram Malin

Grattis Sessan!

publicerat i Allmänt;
Idag fyller vårt lilla charmtroll Sessan 1 år. Det är många att fira här i augusti och idag är det Sessans tur.
 
Sessan november-16
 
 
Vår vackra Sessan i april-17
 
Hon är en sådan fantstiskt mysig, busig och underbar liten tjej. Det är roligt att komma hem varje dag för hon kommer ofta och välkomnar oss hem efter jobb och skola. Sessan ligger gärna tätt, tätt i sängen när vi gått och lagt oss. Hon älskar att smita in i tjejernas rum när tillfälle ges. Då springer hon kvittrande så snabbt hon bara kan in i rummet, rakt in under sängen så ingen ska få tag på henne. Sådan lycka för henne när hon sedan får stanna kvar och mysa en stund.
 
Nu är tuffaste dagen på jobbet gjord, känns skönt! Nu ska jag ta och slappa i soffan en stund innan det är dags att lägga sig.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Kram Malin