Mysig kväll

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Ikväll har vi varit hos våra kompisar Annelie och Christer. De bor sååå fint på landet med hästar, stall, paddock, en dröm för en sån som mig 😊. Deras äldsta dotter hade två kullar med perserkattungar som var hur söta som helst! Naturligtvis så blev det en stunds mys med kattungarna.

(null)

(null)

(null)

Vi blev bjudna goda hamburgare med massor av olika tillbehör och till efterrätt blev det kaffe, glass, maränger och hemmagjord chokladsås, mums! Det var en riktigt trevlig kväll och det var så roligt att ses! Underbart att ha sådana fina vänner! 

Idag har det också blivit mycket bad. Vi tog med oss fika ner till stranden och var där en lång stund. Så skönt! Det gäller att passa på för nästa vecka drar jobbet igång igen... 

Kram Malin

Sommaren är kort.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Den här sommaren har bara rusat iväg. Det har gått galet fort! Alldeles för fort! 

(null)

Idag var det sist dagen som Lotus och Celinne var här på sommarbete. Det har varit en underbar sommar att ha haft dem här, lite för varmt och lite dåligt med bete pga torkan nu såhär i slutet men överlag har det varit toppen! Vi har hittat nya ridvägar, helt fantastiska galoppbackar och galoppsträckor. Det var helt underbart att fräsa fram i full galopp i skogarna, där Lotus fick springa så fort han kunde.  Det är en grym känsla! Att kunna få ha hästarna här ute är jag oerhört tacksam för!

I eftermiddags lastade vi och åkte tillbaka till stallet i stan. Samtidigt som det är lite ledsamt att inte ha hästarna i Skogsbacka längre så är det väldigt kul att vara tillbaka i stallet, för där är det toppen! Det ska bli riktigt kul att komma igång igen och det blir jag som får göra det eftersom Alva inte får rida än pga körtelfebern.  

(null)

När vi kom hem till stallet i stan fick Lotus sig en ordentlig dusch av Alva. Han var genomsvett stackarn efter transporten hem. Därefter fick Celinne och Lotus gå ut i sin hage. De tyckte att det var riktigt kul att vara tillbaka igen.

Idag har det också blivit bad i Tången. 26,5 grader varmt i vattnet, så skönt! 

I morgon får det nog bli en liten sovmorgon! 

Kram Malin

Bullerby cup

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Idag gjorde jag och Siri en utflykt till Vimmerby och Bullerby cup där Gustav och hans lag är med. De spelade mot Ljungsbro och det blev en väldigt spännande match. Gustav var målvakt den här gången och som han gjorde det! Han gjorde räddning på räddning och räddade laget flera gånger! Ljungsbro var ett jätteduktigt lag och hade som sagt massor av målchanser. Sedan hade Tranås tur för Ljungsbro gjorde ett litet misstag och då sköt TFF in 1-0. Det höll sig hela första halvlek.
 
 
En stund in i andra halvlek kom Ljungsbros mål. Det stod 1-1 en lång stund men sedan gjorde TFF 2-1 och till slut 3-1. Så duktiga hela laget!
 
 
Efteråt kom många föräldrar fram och Gustav fick så mycket beröm av dem. Så roligt och han blev så glad!
 
 
Nöjd kille!
 
Efter matchen åkte jag och Siri hem. Under matchen så regnade det och på vägen hem vräkte regnet ner stundtals. Vilken lycka! Det får gärna regna hur mycket som helst för min del! När vi kom hem så mullrade det från alla håll och kanter. Åskan höll sig en liten bit bort men tillräckligt nära för att jag skulle hinna bli lite orolig för hästarna. Den försvann efter ett litet tag och nu är det lugnt med åskan för tillfället.
 
Hoppas ni har haft en fin lördag och fått lite regn ni med!
 
Kram Malin