Förkylningen gör...

publicerat i Allmänt;
mig så trött. Jobbar, sover och sedan stallet. Så ser dagarna ut just nu. Men sömnen ska förhoppningsvis göra att jag blir frisk lite snabbare :)
 
Idag har jag satt dit Lotus lyckoängel som jag köpte på GHS. Ett sött litet smycket som man kan t.ex. ha på grimman eller tränset. 
 
Lotus fick sin lyckoängel i tränset. Den är gjord av Michaela, MILA Gothenburg.
 
Nu har Alva och Lotus kommit igång mer med hoppningen. Vi har satt upp några små mål, först en pay and jump och sedan om allt känns bra på alla sätt, att starta den lokala hopptävlingen som är på hemmaplan.
 
Uruselt kort men känslan är underbar :)
 
Lotus har inga problem med hoppningen det är Alva som ska vänja sig. Det är lite skillnad att rida och hoppa en häst på 173 cm jämfört med en ponny på 145 cm i mankhöjd :)
 
I morgon väntar morgonfodring i stallet. Sedan ska jag ut till torpet. Det ska ju bli fint väder :)
 
Kram
 
 
 
 

Nu ska jag...

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
buzza igen men denna gången måste jag ta hjälp. Den här gången måste Lilleman hjälpa mig för jag ska buzza Purina Beyond.
 
 
Lilleman tyckte det var väldigt gott. Det var bra storlek på bitarna och luktade gott, om nu hundmat kan lukta gott... Han smaskade i sig sin portion direkt, han som annars är väldigt seg med maten. Jag vet inte om det är nyhetens behag eller inte. Det återstår att se de närmsta dagarna.
 
Mums!
 
Ikväll var inte vädret det bästa men vi tog oss till paddocken ändå. Alva och Lotus hoppade några småskutt och sedan tog de ett lite högre hinder och det gick så bra! Äntligen är vi i gång mer. Nu ska här hoppas!
 
Kan ni förstå att det redan är fredag i morgon... Jag fattar inte vart veckorna tar vägen, de bara springer iväg och nu när våren är här så går allt så mycket lättare. Jag älskar verkligen den här tiden!
 
Hoppas ni får en bra fredag!
 
Kram

Förkylningen har...

publicerat i Allmänt;
inte blivit värre, tack och lov. Undrar om det var den lilla skvätten Jägermeister som stoppade den... Kanske ska ta en till ikväll, så kanske jag känner mig pigg snart igen. Förkylningen gör mig väldigt trött så i eftermiddags efter jobbet fick det bli en ordentlig tupplur på soffan. Så skönt!
 
Därefter åkte jag till stallet. Lotus gick ordentligt igår så idag fick han vila. Istället för att ridas så pysslade jag om honom och borstade riktigt ordentligt. Att stå sådär och pyssla om honom är det bästa som finns t.ex. efter en mindre bra dag på jobbet. Jag kan stå hur länge som helst och borsta. Det är en sådan avkoppling!
 
 
Jag tror allt att Lotus tyckte det varlite mysigt han också. Särskilt gott var det när morötterna kom fram :)
 
I morgon är det redan torsdag. Veckan springer iväg. Snart endast en vecka kvar till påsklovet :)
 
Kram och ha en bra torsdag i morgon!