Sista dagen ...

publicerat i Allmänt;
i Juli månad :(  Vart tar tiden vägen??? Nyss var det första Juli och allt kändes så skönt, bra, lätt osv... Nu är det första augusti i morgon och ångesten över att jobbet snart drar igång börjar så smått krypa på mig... känslan när det blir ett lätt tryck över bröstet, den där otäcka känslan i magen, stressen ... hatar den! Känns som om livet bara försvinner, det blir jobb, jobb, jobb... Allt rusar på i minst 110 knyck, ska det vara så :question: Jag har alltid trott att jag varit stresstålig, men se där, det är jag inte! Jag får väl göra som jag brukar göra, bryta ihop och komma igen ;)
 
Det jag verkligen ser fram emot i höst är fotokursen jag kommit in på. Det ska bli så kul och inspirerande. Hoppas jag hinner med den bara ... Nej, tänk positivt, klart jag hinner ... kanske ... Jag har i varje fall beställt kurslitteraturen, "Bild och budskap : ett triangeldrama om bildkommunikation", så att jag kan börja läsa lite i förebyggande syfte. Jag har också gärna velat ha en kameraryggsäck så det beställde jag en idag. Det blev en "Lowepro Fastpack 200 blue" :) 
 
Visst är den fin :) Den är också väldigt praktisk :thumbup: 
Idag blev det ett litet blandat inslag ...
/Malin

Käka grus och skaka rumpa...

publicerat i Allmänt;
Idag har vi hopptränat i vanlig ordning. Det gick väl skapligt till slut men varken Alva eller Peppe var på hugget från början. Får inte Peppe ordentligt kommando av ryttaren så gör han minsta möjliga ... Dålig fart framåt resulterar i dumma språng och så blev det idag. I slow motion åkte Alva av, Peppe står blixtstill efteråt och tittar på henne där hon ligger och det ser ut som om han tänker "vad sjutton gör du där..." Efter att Alva återhämtat sig, vilket gick ganska snabbt, så var hon uppe igen och ridpasset avslutade de riktigt bra :)
 
Nu på eftermiddagen har vi varit på en liten konsert med denne man ...
 
 
Sean Banan :D Kul att se alla ungar rocka loss och jag måste väl erkänna, han är lite kul ;) Men så har jag kanske lite barnslig humor :D Han spelade sina mest kända låtar och han bjuder verkligen på sig själv, vilket jag gillar. Inte många som vågar i vårt stela land.
 
 
Efteråt blev det skivsignering och plansch med autograf. Han busade med ungarna när de var där vilket de tyckte var så kul :D När jag skulle fota dem så killade han dem under armarna och så fick de var sitt tuschstreck i ansiktet :D
 
 
Ha det gott!
/Malin
 
 

Idag har ...

publicerat i Allmänt;
 
vi gjort en dagsutflykt till vackra Omberg. Vi började med att stanna till i Hästholmen där vi besökte en loppis. De hade hur mycket saker som helst och priserna varierade. Det jag var intresserad av var naturligtvis dyrt, så för min del blev det inget handlat där. Bredvid loppisen låg "31:ans glass" där de gjorde egen glass och den var supergod! Kan varmt rekommendera saffransglass och pistageglass :) Därefter gick vi ner en sväng i hamnen och kikade lite innan färden gick vidare mot Omberg. Vi åkte den lilla turistvägen som går längs med Omberg. Den är riktigt liten, mysig och spännande. Längs med denna vägen kan man svänga av mot parkeringen en liten bit nedanför hjässan på Omberg. Oj, det var allt längesedan jag var här och backen var faktiskt lika brant idag som sist jag var här ;) Barnen suckade och pustade efter halva backen men med ett litet stopp och andhämtning i mitten av backen så gick det riktigt bra till slut. Utsikten är fantastiskt fin där uppe! Så idag tänkte jag fota lite landskap. Det är svårt! Jag vill få med känslan, färger osv med min fotografering. Visst, jag kan redigera i datorn efteråt men det måste finnas en bra grund från början annars finns det inget att jobba med. Hur tycker ni att det blev?   
 
 
Tur hade vi med vädret. I morse när vi vaknade så öste regnet ner och det kändes helt hopplöst men dagen har varit helt fantastisk. Efter Omberg åkte vi vidare mot Vadstena. Det blev ett stopp på en annan loppis som ligger precis utanför Vadstena men det blev inga inköp, så vi åkte vidare in till Vadstena. Efter mycket tjat från barnen blev det bad i Vättern. Ludde var också badsugen, så till den mildra grad att han höll på att dra i mig med :D Han älskar att simma och bada. Ludde är totalt vild innan han får komma i vattnet och någon tanke på att vänta på sin matte, det har han inte :) Det är bara rätt ut och simma, simma, simma.
 
 
Jag kan tipsa er om att åka till Vadstena på onsdagar. På onsdagskvällar kommer det massor av läckra bilar och cruisar och du kan gå runt och titta på dem där de står parkerade. Bilarna är hur fina som helst, riktigt pedantskötta. Själv är jag ingen större bilfantast men att titta på dessa läckerheter det gör jag gärna :) Efter att vi tittat på bilarna så avslutades kvällen med lite godis och en stund i lekparken. På vägen hem blev det ett stopp på McDonalds till allas glädje :) En riktig lyckad dag blev det :thumbup:
 
Ha det!
/Malin