Långfredag.

publicerat i Allmänt;
Snacka om skön känsla när man vaknar tidig på morgonen och hjärnan börjar spinna loss på dagens schema i skolan för att sedan komma på att det är långfredag och man är ledig! Den känslan är rätt go´!
 
Idag fick Lotus gå en sväng ut i skogen efter hoppträningen igår. Vädret var super, lite kallt i luften men solen värmde gott!
 
5 rådjur såg de på sin tur ut i skogen.
 
Varje år anordnar vår ridklubb tipspromenad, "äggalunk". Den gick vi i eftermiddags. Det var mycket folk som gick och efter tipsrundan tog vi god påskfika i cafeterian. 
 
 
Några frågor var kluriga, men det gick riktigt bra för två i sällskapet. Min man och min pappa tog hem var sin vinst!
 
God choklad och kaffe :)
 
Nu ska vi njuta av kvällen.
 
Hoppas ni har haft en fin långfredag!
 
Kram Malin

Dags för lite påsk.

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
Äntligen är det här... påsklovet!!! Nu ska jag bara ta igen mig, en hel vecka, innan det är dags att trycka på gasen igen. Det ska bli så skönt att slippa vardagsstressen, att slippa stressa iväg på morgonen. Underbart!
 
Idag efter jobbet så hamnade jag under en filt på soffan med lilla Missan på benen. Hon la sig passande i solen och bara njöt av solen sådär som bara katter kan göra...
 
 
Lite senare på eftermiddagen kom mina föräldrar förbi med påskägg till barnen. De hade med sig lite fika också. Mums!
 
Underbart god Tuppkaka.
 
Perfekta små semlor.
 
Ikväll har vi varit iväg på hoppträning. Alva har hoppat för Zara och det gick riktigt bra. Nya saker att träna på.
 
 
Nu önskar jag er alla bloggläsare en riktigt...
 
 
Kram Malin

Frusen.

publicerat i Allmänt;
Vad jag längtar efter värme! Vart har den tagit vägen? Visst är det skönt att våren inte bara exploderar, men lite mer värme kan det väl komma, eller hur?! För nu är jag trött på kylan! Vi hade -12 grader här i morse.
 
Mars-17
 
I morse när jag kollade instagram fick jag ett varningsmeddelande att någon försökt logga in på mitt konto, så skumt. Är det någon mer som fått det? Det kom upp en karta varifrån det hade skett och de frågade om det var jag. Nej, inte var det jag för jag håller inte till i Alger... Så jag fick uppmaningen att skaffa nytt lösenord, vilket jag gjort. Nu är lösenordet så krångligt att jag själv skrivit upp det. Nu ska jag bara komma ihåg vart jag lagt det ha, ha.
 
I morgon är det skärtorsdag och sista dagen innan påsklovet. Vad fort det har gått mellan sportlov och påsklov! Helt galet! Det ska bli riktigt skönt att vara ledig, att samla ihop sig själv, känner mig splittrad, att återhämta sig, just nu känns det som om näsan är precis över vattenytan. Påsklovet kan inte komma bättre.
 
Nej, nu ska jag ladda batterierna inför sista skoldagen för veckan!
 
Natti, natti!
Kram Malin