Besökare totalt:
Besökare online:
Besökare idag:

Förkyld.

Ja, fy, jag har blivit förkyld, precis som många andra. I morse hade jag en sådan whiskeyröst ha, ha. Rösten i mitt jobb är oerhört viktig, men trots whiskeyrösten så har det gått helt ok idag.
 
Den lille tomten på trappan har blivit klädd. Han ställdes ut naken i kylan vid källardörren häromdagen och kom tillbaka efter någon dag, påklädd och fin med grankvistar.
 
Det tackar jag min pappa för.
 
Idag var det julmys med klassföräldrarna i den ena klassen jag jobbar i och jag och min kollega fick var sin julklapp.
 
 
Underbara ungar, bara en termin kvar med er... Det kommer bli svårt att hålla tårarna borta vid skolavslutningen i sommar. Det är inte klokt vad man fäster sig vid dem. De är sådana fantastiska individer, i bägge klasserna jag jobbar i, och jag är världens lyckligaste som fått jobba med dem alla.
 
Nej, nu måste jag ta lite käk. Snart åker vi till stallet för ikväll väntar hoppträning för Tord Westergren för Lotus och Alva.
 
Kram på er!
Malin

Lucia.

Idag har jag varit på ett sånt fint Luciatåg på jobbet. Det var nog det bästa på länge. De sjöng riktigt bra och det var fina sånger med.
 
 
Direkt efter jobbet slirade jag ut till stallet. Vägarna har varit hemska idag med snömodd. Suck... I stallet väntade hovslagaren, jag slängde snabbt på mig stallkläderna och hämtade Lotus som lite smått ovilligt följde med, men med lite muta så kom han med. Idag blev det snösulor och 2st brodd i tån och brodd bak på skon, alltså 4 brodd per sko. Det är det bästa, att ha brodd i tån och bak på skon. Hästen står med hoven i rätt vinkel hela tiden och de halkar överhuvudtaget inte. Snösulor är också något som jag inte på något sätt skulle klara mig utan. Nu dessa dagar då Lotus varit utan snösulor och det har varit kramsnö, har Lotus fått riktigt stora snöklampar. Så skumt! Jag vill inte att han ska vricka fötterna pga snöklampar.
 
Hur går det för er att köpa julklappar? Jag är grymt stressad över det, men idag gjorde jag en beställning över nätet så nu är julklapparna till en person klart, bara tre personer kvar plus små paket till paketleken. Jag tycker det är oerhört skönt att kunna handla över nätet. Visst, det är inte särskilt bra för affärerna i stan men när tiden inte finns för att springa runt på stan och leta så är nätet perfekt. Där är affärerna öppna dygnet runt. Toppen!
 
För tillfället håller jag annars på att bli dunderförkyld. Det började igår och känns som om det blivit värre idag. Det är i och för sig inte så konstigt att jag trillat dit. Det är så många på jobbet, elever och lärare, som är förkylda. Hoppas att jag slipper feber.
 
Ha det gott alla!
Kram Malin

Vinterland

Oj, vilket vinterland jag vaknade till idag! Det hade kommit massor av snö under natten, riktigt mysigt!
 
 
Ungarna på jobbet har haft fullt upp på rasterna och byggde massor av olika saker av snön. Mest impad blev jag av den gigantiska snögubben de gjorde. Minst 2m hög och alla som var med och byggde, höll sams och hade så kul :) Underbara ungar!
 
Idag fick Lotus äntligen jobba igen efter några lugna dagar pga vaccination. Idag provade vi det nya tredelade bettet vi köpte, ett Stübben Golden Wings.
 
 
Jag tyckte att Lotus funkade jättebra på det bettet med. Det känns skönt att ha två bett att variera med.
 
Ikväll har vi testat Arlas Grönsaksyoghurt. Vi testade den med morotstavar och gurkstavar.
 
 
Det var blandade åsikter. Vi var flera som tyckte det var riktigt gott och jag kan tänka mig att denna grönsaksyoghurt kan vara riktigt god i grytor. Tonåringarna i familjen var väl inte så förtjusta...
 
Nej, nu är det dags att ta tag i lite saker innan det är dags att lägga sig.
 
Hoppas ni haft det bra idag!
 
Kram Malin
arlaköket - buzzador - grönsaksyoghurtbuzz
1