När...

publicerat i Allmänt;
jag nu har två underbar cockrar så räcker inte den gamla hundburen till bilen till så nu funderar jag på att skaffa en större eller rättare sagt, jag måste skaffa en större. Det är ingen panik än för Lilleman är inte så stor men tiden går fort och han växer så det knakar... Jag har hittat en begagnad, ordentlig bur som jag är sugen på men det handlar om en del pengar så jag funderar ett tag till...
 
Idag har jag haft besök först av mina föräldrar och sedan av min bror Pelle och hans fru Kristina och deras lilla Ebba. De var nyfikna på Lilleman efter vår influensavecka. Mina föräldrar såg honom då vi kom hem med honom från kenneln och de tyckte allt att han vuxit massor sedan de såg honom sist. Idag hade allt Ludde konkurrens om min pappa. Lilleman ville vara med och det fick han (knappt). De fick mysa på var sin sida om min pappa så då gick det bra :)
 
Jag vill också vara med, säger Lilleman :)
Måste du, tänker Ludde...
 
Cockermys!
 
 Pelle ville gärna vara med på bloggen :) Så här ser snälla syster till att din önskan blir uppfylld broder :) 
 
Pelle och Lilleman :)
 
Lilleman blev allt godkänd :)
 
Nu ser vi fram emot att Lilleman ska få träffa Pelle och Kristinas lilla Shetland sheepdog Pirra men det får inte bli förrän Lilleman har fått sin andra spruta. Efter det så ska vi ut på landet och busa :)
 
Nej, nu är det dags att krypa till kojs. Det finns en liten här som redan sover gott och ligger och tuttar i sömnen :)
 
Sov Gott!
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
 

Nu är...

publicerat i Allmänt;
alla friska efter vår influensasväng vilket är väldigt skönt :) Lilleman är helt ljuvlig och bland det busigaste som finns emellanåt hi, hi. När Ludde blir trött på hans bus så trycker han ner honom mot golvet. Det är bara det att Lilleman biter tag i Luddes öra så när Ludde reser sig upp så kasar Lilleman efter :) Sedan busar de mycket tillsammans också. Det är helt underbart att se och det har gett oss så mycket skratt. Det är helt underbart att se och höra när barnen skrattar så tårarna rinner åt killarnas bus :) Här kommer en liten video med lite bus :)
 
Våra underbara grabbar :)
 
Annars så har vi det bra. Vi myser i soffan och som jag säkert skrivit innan så är Lilleman också en väldigt sällskaplig och mysig cockerkille.
 
 Varmt och mysigt :)
 
Eftersom Alva också varit sjuk så tog jag med Peppe på en skrittur ut i skogen igår. Himlen var så otroligt vacker! Tyvärr är det svårt att återge det mha mobilen. Gjorde i varje fall ett försök.
 
 Mys!
 
Nej, nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på "Mia på Grötö". Tror den här lille killen här nedanför hänger på :)
 
Mattes lilla hjärta!
 
Åh, vad jag älskar Lilleman!
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
 
 
 

Efter...

publicerat i

mycket funderande på hoppträning eller inte hoppträning idag så blev det inte hoppträning. Jag kände att orken inte fanns där så vi stod över. Istället gick vi upp till TRK framåt dagen och där var det full fart. Några ekipage var igång och hoppade. Johanna, som var med och provred Peppe då vi skulle köpa honom, skulle hoppa sin häst Saga så Alva gick ihop med henne och de hoppade några små hinder först för att avsluta med en kombination, räcke och oxer. Alva och Peppe hoppade riktigt bra och hoppade kombinationen där oxern låg på 85 cm!!! Herregud, vilken unge :) Så högt har jag aldrig hoppat! De hoppade riktigt bra och det var inga som helst problem. Ni kan tänka att jag hade en nöjd tjej med mig hem :) Kan erkänna att jag är lite stolt jag också :)

Lilleman är bara sådär himla underbar :) Ibland kommer det lilla monstret i honom fram, särskilt på morgonen och kvällen. Då är han som en liten gädda och hugger på det mesta :) Stackars Siri vet inte riktigt hur hon ska fre sig och Johan blir smått tokig när han hela tiden ska bita honom i fötterna och i hans hälsenor ha, ha. Vi övriga är faktiskt rätt lugna :)

Hoppas ni har haft en skön söndag!
Ta hand om varandra!
Kram Malin