Det har varit...

publicerat i Allmänt;
en känslomässigt stressad vecka. Fy, vilken pers det har varit! Vad det beror på återkommer jag med framöver.
 
Jag har pysslat en kalenderframsida, levererat ett bröllopskort, blivit bokad för bal- och studentfoto nästa år och det kan jag säga är hur kul som helst! Shit, vad spännande det ska bli!
 
Jobbet flyter på bra. Visst, det går i 110 hela tiden. Så är det när man jobbar med ettor. Det är riktigt roligt och de är så söta! Jag tror nog att min grej är att jobba på lågstadiet. Så känns det just nu.
 
Idag har vi, jag och Gullan, gjort vår första hoppträning för hösten. Det går framåt. Idag hoppade vi hinder på 70 cm. Det finns mycket att träna på men i jämförelse med i våras så är det mycket bättre. Dessutom har jag ju världens bästa och snällaste häst också :)
 
I veckan så levererade jag ett bröllopskort. Den här gången fick kortet bli så här...
 
 
Nej, nu ska jag njuta av lördagskvällen. I morgon blir det upp tidigt, dags för morgonfodring av hästarna :)
 
Kram

Det går så...

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
bra med Ludde! Han är så pigg :) Piggare än någonsin och det är så fantastiskt kul! Han tar sin medicin så duktigt, äter, kissar och bajsar och han har inte fått någon feber efter operationen. Såret läker så bra och ser jättefint ut. Känns verkligen att vi tog rätt beslut!
 
Häromdagen levererade jag en kalenderframsida igen. Jag har kommit lite efter med beställningarna pga Ludde men nu är jag på G igen. Har minst en framsida till att göra. Framsidan jag levererade häromdagen blev såhär...
 
 
Nu är det snart jobbdags :)
 
Ha en bra dag alla!
 
Kram

Idag på förmiddagen...

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
ringde mobilen. Det var från Valla och de sa att jag fick hämta hem Ludde. Jag tog bilen direkt och susade upp till Linköping, mycket lättare i hjärtat den här gången än sist när jag åkte. 

Det var en pigg, sett till omständigheterna, och glad hund som kom till mig på Valla. Jag hade fått info vad som ska göras hemma så jag tog Ludde i bilen och åkte hem. Han verkligen njöt av att komma hem och somnade ganska snabbt ute i trädgården. 


Nu följer några dagar där Ludde och Lillis inte får vara ihop pga att Lillis kan komma åt såret. Himla tur att vi har ett par grindar i huset. Ludde får heller inte gå i trappor eller springa och busa. Så det blir att bära honom i alla trappor och koppel på i trädgården. Det får gärna vara lite krångligt, det gör inget, huvudsaken är att Ludde är hemma. 

Vi är många som är glada idag över att han kommit hem! 

Natti, natti! 
Kram