Nu ...

publicerat i Allmänt;
har jag ökat på tiden för arbetsträningen och det funkar kanon! Visst, jag är mer eller mindre död av trötthet när jag kommer hem men det ska väl rätta till sig. Huvudsaken är att det känns bra och det gör det verkligen! 
 
Jag har fått lite mer beställningar på kort vilket är väldigt kul :) Kul att folk gillar det jag gör, sån´t värmer! Så nu har jag shoppat loss lite, ny stämpel och en massa blommor, på en scrapbutik på nätet, I like ;) Hoppas på snabb leverans :)
 
Ikväll har Alva varit med för första gången på hoppträning för Tord Westergren på Tranås Ridklubb. Superbra, var träningen! Superjobbig, både Alva och Peppe var trötta efteråt. Alva var såååå nöjd! Så detta blir något att köra vidare på!
 
Så duktiga :)
 
 
I morgon ska jag göra något som jag tycker är .... jobbigt, återkommer i morgon om vad det är. Sedan ska jag göra en annan jobbig sak, hämta hö :) Där snackar vi styrketräning! Men så skönt när det är gjort! Skönt jobb för kroppen oxå :)
 
I morgon ska jag även rida på Gatti-pluttan :) Åh, längtar tills dess! Det blir en tur ut i skogen med Alva och Peppe har jag tänkt för ikväll var Gatti på hoppträning, så det kan vara skönt med en lugn tur. Få se om jag vågar ge mig på en galopp ;)
 
Nej, nu ska jag pyssla liiiite till innan det är dags att krypa till kojs.
Ha det gott! Ta hand om varandra!
Kram Malin

Ikväll...

publicerat i Allmänt;
var det sista tillfället på valpkursen och som alltid var det väldigt givande :) Vi tränade bl a kontakt och inkallning och alla är så duktiga! Efteråt bjöd klubben på fika, mumsigt!
 
 
Häromdagen kom ett glädjande besked :) Jag ska bli medryttare på en häst i stallet. Det känns helt otroligt! Helt fantastiskt kul att få vara med på denna fina, underbara häst! Äntligen kan jag börja rida mer ordentligt :)
 
Fina Gatti, vi ska ha så kul ihop
 
Jag är så glad också för att jag har fått förtroendet av Mathilda, ägaren, att få vara med och hjälpa till. Jag kommer göra mitt bästa! Dessutom finns det en liten ryttare som gärna vill rida Gatti ...
 
Alva såklart :)
 
Annars har det blivit lite pysslande de senaste dagarna. Ett beställningskort och ett kort jag ska ge till en vän. Hur korten ser ut kommer i slutet av veckan :)
 
 
 
Arbetsträningen fungerar väldigt bra så imorgon utökar jag tiden :) Går från 2 till 4 timmar :) Det känns jättebra!
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
 
 

Bästa ...

publicerat i Allmänt;
kommunfesten hittills var igår! Vi träffades först hemma hos min arbetskamrat där vi åt underbart god mat, pratade och hade det väääldigt trevligt! Vilka arbetskamrater jag fått, helt underbara och roliga :) Sedan gick vi fram på stan där det var scen och disco/öltält uppbyggt. Artisterna för kvällen var Måns Zelmerlöw och Orup :) Måns var helt fantastiskt bra och han är sååååå snygg med för den delen :) Han gav järnet och efter hans uppträdande undrade vi hur Orup skulle kunna mäta sig med honom. Men det kan jag säga, han gjorde ingen besviken! Helt fantastiskt bra var han! Där kom alla låtarna som jag lyssnade på i mina ungdoms dagar. Var ett stort Orup-fan då och är det än :) Efter uppträdandena blev det disco :)
 
 
 
 

Fullt ös!
 
 
 
 
 
 
Kvällen blev lugn, för i morse ringde klockan 05.45. Det var dags att åka till stallet tidigt för att sedan dra till Boxholm på lokal hopptävling. Det gick väl liiite bättre än sist, mensom innan så vägrade han ut sig :( Så nu struntar vi i lokala tävlingar och hoppar pay and jump i stället. Alva blir så arg, beviken och ledsen när det inte fungerar och då tar det udden ur det hela. Tanken är att vi ska ha kul! På torsdag ska det bli spännande för då ska hon hoppträna för Tord Westergren. Hoppas på att han har lite tips på hur vi ska göra. Jag skulle vilja att hon kan starta i en pay and ride på klubben, för Peppe är riktigt fin i dressyren :) Får se om jag lyckas övertala henne. Har lite andra spännande saker på G. Mer om det kommer förmodligen i morgon :)
 
Ha det bra och ta hand om varandra!
Kram Malin
 
Ps. Är helt förälskad i denna låten. Lyssna och njut Ds.