Leverans och payandjump.

Sista dagen på sportlovet... och hur fort gick inte det... Jag ser fram emot att gå till jobbet i morgon. Veckan innan lovet låg jag däckad i influensa så nu har jag varit hemma i två veckor. Nu är jag taggad att komma igång igen.
 
Idag har jag äntligen blivit klar med två tagelarmband som jag fått beställning på. Den här gången var det struligt, pilligt, ja det rent ut sagt jävlades, men skam den som ger sig. Efter flera timmars pill, en del sagsa ord som icke är skrivbara ha, ha så var de klara :)
 
 
 
 
Att göra tagelarmband är riktigt svårt... jag har funderat på att sluta göra dem, men sedan när jag ser hur glad kunden blir så slutar det alltid med att jag tackar ja till att göra armband när jag får frågan igen... Vi får väl se hur det blir om jag får frågan igen.
 
Idag har Alva och Lotus gjort sin första payandjump för året. De startade 1m på vår hemmaklubb TRK. De gjorde en bra runda, inte den snyggaste som Alva själv sa men de nollade.
 
 
Så nöjda efter dagens hoppning.
 
Nu är vi riktigt sugna på att åka ut och tävla.
 
På eftermiddagen fixade vi iordning här hemma i vardagsrummet. Mer om det i morgon. Sedan blev det lite våfflor ikväll. Nu ska jag snart lägga mig så att jag är pigg och alert tills i morgon. Tror iofs att det inte hjälper men jag kan göra ett gott försök :)
 
Hoppas ni har haft en fin söndag och får en bra start på veckan i morgon!
 
Kram Malin

Skidor, årsmöte och häst.

I morse ringde klockan tidigt och efter frukosten åkte jag ut till stallet och morgonfodrade alla hästarna. Därefter tog jag ut dem och fixade resten av stallsysslorna. Jag åkte hem, gjorde iordning mig för att någon timme senare på förmiddagen åka upp till hundklubben, Sommenbygdens BK, för årsmöte. Innan mötet på klubben kollade vi på skidorna och stafetten och jag måste bara säga det att Charlotte Kalla är GRYM! Jag är så imponerad av henne och de andra tjejerna med såklart, men den upphämtningen som Kalla gjorde idag... shit vilken tjej!
 
Årsmötet avslutades med kaffe och en grymt stor och god räkmacka. Så roligt att träffa klubbmedlemmar idag och sitta och snacka. Jag är ju inte där så jätteofta, men ska försöka bli lite duktigare och åka dit lite mer under 2018.
 
Efter morgonfodring och årsmötet hamnade jag i soffan och sov en stund. Skönt att kunna unna sig lite middagsvila.
 
Senare i eftermiddag åkte vi tillbaka till stallet. I morgon väntar pay and jump för Alva och Lotus. De ska göra en start i 1m så idag fick Lotus röra på sig ordentligt. Vi var helt själva i manegen i slutet på passet och då fick Lotus galoppera med full fart längs långsidorna. Lycklig häst och lycklig ryttare :)
 
 
Ikväll sitter vi och glor på melodifestivalen och som innan är det inget vidare... Vad tycker ni?
 
Hoppas ni har haft en fin lördag!
 
Kram Malin

En rolig fredag.

Vilken spännande förmiddag det var idag när Gustav och hans kompisar spelade de två sista matcherna i innebandycupen. Gustav gjorde en lysande insats som målvakt i första matchen. Jag tyckte det var så jobbigt! Så nervöst och spännande! Matchen slutade 1-1. Sista matchen vann de med 3-0 och Gustav gjorde ett av målen :) Så snyggt! Snacka om att han hade en stolt mamma på läktaren!
 
 
Att sitta i idrottshuset en hel förmiddag med skrikande ungar och hög musik gör mig rätt trött så i eftermiddag har det varit rätt lugnt. Vi har varit i stallet och Lotus fick gå en promenad för att mjuka upp musklerna efter hoppträningen igår. I morgon blir det tidig morgon för då väntar morgonfodring i stallet. Det blir att ställa dubbla väckarklockor :)
 
Kram Malin