Valborgsmässoafton.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Idag på förmiddagen åkte vi till torpet igen. Ja, lite mer värme hade väl inte skadat, men det var uppehåll i stort sett hela dagen så vi får vara glada för det. Min man han med att klippa gräset. Ja, nu är den säsongen igång. Det har vuxit massor så idag var det dags att klippa. Vi skulle önska en åkgräsklippare, för tomten är ganska stor, tar några timmar att klippa. Med en åkgräsklippare skulle det vara lite smidigare. Lite fix runt landen blev också gjort.
 
Upptäckte en fågelholk idag... den syntes knappt i trädet.
 
Blommorna blommar för fullt i Skogsbacka. Det är olika blommor lite överallt, så vackert.
 
 
Rabarbern har också kommit igång ordentligt. Tänk, så gott, den där första rabarberpajen för säsongen, ljummen med massor av vaniljsås till. Jag längtar!!!
 
 
I trädgården har vi denna blomman. Är det någon som vet vad det är för sorts blomma? Jag har ingen aning. Det är rosa och lila blommor, på bladen är det vita fläckar. Om ni vet vad det är för sort, skriv det gärna i kommentaren här på bloggen då.
 
 
Det blev ingen valborgseld för vår del. Regnet öste ner så vi valde att stanna hemma. Vi grillade hamburgare och hade det mysigt, varmt och skönt.
 
Hoppas ni har haft en fin valborg!
 
Kram Malin
 
Glöm inte klicka på hjärtat kära läsare 😃

Vitsippor överallt!

publicerat i Allmänt;
Natten till idag sov vi över i torpet. Snacka om skönt uppvaknande idag när jag vaknade och allt var tyst och stilla. Bara fåglarnas kvittrande hördes. Äntligen är det säsong för att sova över. Visst det går alldeles utmärkt att sova över i torpet vintertid, men det blir lite krångligare pga att vattnet är avstängt.
 
Idag fixade vi i trädgården. Gick en promenad och pratade med grannen. Han har hjälpt oss i vinter med att ploga vägen vilket vi uppskattar mycket och nu ska det väl inte bli någon mer snö så det var dags att se efter vad vi blev skyldiga.
 
Jag tog med mig kameran på vägen och överallt var det fullt med vitsippor...
 
 
 
 
Det fick bli grillat till middag. Smidigt och gott!
 
Ikväll provade vi de nya stigbyglarna som jag köpte igår. De var riktigt bra och det var stor skillnad mot de gamla som vi använde. De nya stigbyglarna, "Sprenger bow balance", kommer nog vara värda sina pengar.
 
Bästa utsikten!
 
I morgon blir det en tur ut till torpet igen. Lika bra attpassa på att åka dit när man kan.
 
Kram Malin
 
Glöm inte klicka på hjärtat 👇

Mobilinlägg

publicerat i Allmänt;
(null)

Idag har det varit en fullspäckad dag. Dagen började med morgonfodring i stallet. Därefter åkte jag hem, tog lite kaffe och en macka för att sedan gå ner till idrottshuset för att titta på Siri och hennes kompisar när de hoppade hopprep. De var så duktiga! När det var slut åkte Alva och jag till stallet för att rida Lotus. Alva tog honom på en tur ut i skogen medans jag hade stallfix. 

Efter middagen åkte jag och min man till Sharpman. De hade 22-årsjubileum och lämnade 20% rabatt på sakerna man köpte. Jag var ute efter en sak, nämnligen dessa...
(null)

Våra stigbyglar vi har är så dåliga så det var läge för ett par nya. Jag köpte Lotus en ny grimma och sedan hittade jag mig en jacka till toppenpris!  Jag hade kunnat handla ännu mer. Det finns så mycket snyggt!!!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas ni har haft en riktigt bra lördag!

Kram Malin