Tisdagskvällen är...

publicerat i Allmänt;
här och framför mig har jag min lediga dag. Snacka om skönt! Det ska bli så skönt för jag är trött. Jag har också åkt på en mindre underbar förkylning och kan knappt prata så en ledig dag kan nog vara rätt bra.
 
I morgon är det en vecka sedan mormor begravdes... en vecka sedan...fattar inte hur tiden kan gå så fort, känns som om begravningen var igår. Så svårt att acceptera att momor inte finns mer.
 
Efter Siris och vår tripp till syfestivalen så har jag fixat ihop ett par armband. Ett armband med några av de läderbanden jag köpte på syfestivalen och ett kumihimo med shambalapärla.
 
Läderarmbandet består av ...
 
fyra olika läderremmar varav en är med text, en med små nitar och två med söm.
 
Kumihimoarmbandet
 
Alva fick vara modell :)
 
Jag kanske gör några armband till i morgon :) Har fått frågan om att ha ett smyckesparty framöver och så kanske det får bli :)
 
Ha det gott alla

Igår åkte Siri...

publicerat i Allmänt;
och jag på en utflykt. Vi hade en mammadotterdag och det var så mysigt så! Tidigt på morgonen ringde klockan och vi fixade iordning oss och gjorde iordning matsäck. Sedan tog vi bilen och drog iväg till Borås där den årliga syfestivalen ägde rum. Nu syr vi inte särskilt mycket men dit kom också sådana som säljer pärlor och annat trevligt för oss smyckespysslare :)
 
Siri är fullt koncentrerad på alla smyckesdelar hos Pagoni :)
 
 
Lycka för en pysslig tjej!
 
Paus med gott fika!
 
Stora bullar fanns på festivalen :)
Bland annat skulle Pagoni dit och vi blev inte besvikna! Så mycket fint och så trevliga, så där rullade pengarna vill jag lova. Jag siktade in mig på läder och lås. Även några andra fina detaljer åkte med i påsen :)
 
 
På ett ställe sålde de material så att du ska kunna tillverka ditt egna kakfat, våningskakfat. Det måste såklart testas :) Så det fick det bli också :) Nu ska jag till loppisar och titta efter gamla kaffefat som kan passa till sedan är det bara att sätta igång.
 
På vägen hem stannade vi till i Jönköping på Charlies årliga rea. Även om det var rea så var det lite för dyrt för min plånbok (kanske inte så konstigt efter allt handlande på syfestivalen ;) ). Sedan avslutade vi dagen med ett besök på McDonalds :) Gott!
 
Idag har jag suttit och fixat ihop tre ugglehalsband. Ugglorna är så fina! De är ca 7 cm stora och har gnistrande ögon. Det fick bli en uggla med blå ögon, en med vita och en med rosa.
 
 
 
Jag har också börjat fixa ihop ett läderarmband. Den här gången blir det ett armband med 4 olika läderremmar varav en är med text.
 
 
Sista pysslet idag blev ett beställningskort. Här har jag målat motivet.
 
 
Känner att jag har en ovälkommen förkylning på gång och det gillas inte!
 
Hoppas att ni har haft en bra helg, här har den varit toppen!
Kram

Äntligen blev det...

publicerat i Allmänt;
fredag! Det har varit en tung vecka som ni vet så denna helgen är så välkommen! På söndag ska jag ta mig en välbehövlig sovmorgon och jag hoppas att jag får sova och att det inte är något som stör. Det behöver jag! I helgen ska jag ska göra sådant jag mår bra av. Det är viktigt!
 
Igår satte jag mig och gjorde ett par armband efter jobbet. Så skönt att pyssla en stund. Jag har, som jag skrev häromdagen, äntligen fått tag på de fina shambala-pärlorna, så nu blev två beställda kumihimoarmband klara :)
 
 
I morgon blir det en utflykt, berättar mer i morgon. Det ska bli så kul!
 
Kram på er!