Idag ...

publicerat i Allmänt;
har det varit en väldigt bra dag :) Den började med morgonfodring av hästarna i stallet, mys, när jag sedan kom hem var jag så trött (inte van att gå upp tidigt för tillfället) så jag la mig i hammocken på altanen och somnade och sov som en gris :) Sedan kom svärisarna förbi på lite fika, de skulle ut i skogen och plocka svamp. Några timmar senare, efter att de varit hos oss, kom de förbi med nyplockade kantareller, mums!
 
I eftermiddags kom min gamla bästis förbi. Bästisen, Anna, hade beställt korsetter av mig och de var klara och hon var i stan,så det passade utmärkt att hon kom förbi på fika och hämtade dem. Vi hade inte träffats på minst 20 år förrän idag, så jag var full av förväntan då hon skulle komma :) Det var så kul för när jag öppnade dörren stod samma Anna där, precis som jag minns henne. Det kändes som om vi hade hur mycket som helst att prata om. Det var så kul!!! Jag är så glad att vi har träffats igen och vill verkligen att vi ska hålla kontakten nu. Vi får absolut inte tappa bort varandra igen!
 
Det blev blåbärsmuffins till fikat :)
 
För ett par veckor sedan var vi ute hos brorsan och hans familj på landet. Han har så fina höns dessutom är en av tupparna är riktigt vacker. Han har så fina färger så honom var jag tvungen att ta ett par foton på :)
 
 
 
Hoppas att ni också har haft en superduperbra dag!
Kram Malin
 
 

Idag när...

publicerat i Allmänt;
det varit varmt, vad har jag gjort? Jo, pysslat :) Jag har satt tänderna i en stor korsett som är beställd och nu är den klar. Om jag får säga det själv så är jag supernöjd. Den blev så fin! Lyllos den som får den :) Så här der den ut...
 
 
 
Som ni ser så är den så stor att den rymmer en flaska vin :)
 
Igår kom också mina fina visitkort som jag beställt. Fina, rosa :) De följer med beställningarna jag får :)
 
 
Ha en skön fredagskväll!
Kram Malin
 
Ps. Blir någon sugen att beställa är det bara att höra av sig. Mailadressen står till höger i bloggen. Ds.

Sol, bad...

publicerat i Allmänt;
fina bilar och pyssel är lite av vad mina dagar har bestått av nu på sista tiden. I onsdags eftermiddag åkte vi till Vadstena och tittade på fina bilar. På ditvägen åkte vi turistvägen som går vid sjösidan av Omberg. Där stannade vi och tog en go´fika och beundrade utsikten.
 
 
 
Varje onsdag under sommaren åker folk till Vadstena för att visa upp sina otroligt fina, nyvaxade och välpolerade bilar, inte vi nu då. Tror inte att en Hyundai Trajet drar till sig så många blickar ha, ha men det fanns många andra bilar som gjorde det, som t.ex. dessa...
 
 
 
90 år var den här bilen och fick vevas igång :) Otroligt!
 
Det var en väldigt mysig eftermiddag och kväll.
 
Lite pyssel har det också blivit. Korsetterna som ska flytta nu på söndag fick denna look...
 
 
 
 
 
Nu ska jag snart sätta tänderna i att göra en större korsett. Det ska bli jättekul och jag hoppas att det kan passa beställaren :)
 
Ett annat beställningskort är detta som ska till en liten Erika.
 
Mycket rosa blev det  :)
 
Insidan
 
Ha det gott!
Kram Malin