1:a advent är här.

publicerat i Allmänt;
 
 
Alla gör fina adventsljusstakar med kanelstänger, mossa m.m. Här blir det den enklare sorten av adventsljusstake. Skulle jag pynta till det lite extra så skulle sakerna inte få ligga kvar utan bli väldigt roliga leksaker enligt Missan, så en enkel adventsljusstake får det bli :)
 
Det har tyvärr varit fullt upp och det har inte blivit några blogginlägg som jag tänkt. Känner en inre stress just nu som jag inte gillar :( Alla är så duktiga och bakar, inreder, pysslar, är ute och springer, har nästan köpt julklapparna klart och själv känner jag mig bara som en person som inte orkar, är konstant trött, sur, tjatig osv. Jag vet att det går upp och ner, så det är väl bara att inse fakta att just nu är det ner som gäller.
 
Om vi ska ta något positivt mitt i allt elände, ja det finns det också ;) Så i torsdags hoppade Alva Blacky för hopptränaren Tord Westergren och det gick superbra! Jag tror inte Alva hoppat Blacky så bra som då. Hon fick så mycket beröm av Tord att det var ett stort leende på Alva hela hopplektionen. Blacky har blivit så fin! I måndags var det förresten ett år sedan som vi var och provred honom. Glömmer aldrig den dagen Michaela, ägaren, ringde mig om Blacky. Jag var i badhuset med klassen och då ringde telefonen och hon berättade om denna ponnyn. Hur det kommer sig att hon ringde mig kan jag berätta om framöver, men sedan följde sms, film på youtube och så åkte vi och provred honom :) Det kändes så rätt första provridningen så det räckte med att provrida en gång :) Vi ångrar inte en dag att vi köpte honom! Han är underbar vår svarte prins!
 
 
 
 
 
 

 Hoppträningen :)
 
Nej, nu är det dags att planera lite matte innan det blir Maria Lang på TV:n :)
 
Ha det gott alla!
Kram
 

Min lediga onsdag...

publicerat i Allmänt, Inredning;
har varit full med bestyr. Först på förmiddagen var det dags att kolla synen. Har ju passerat 40 och det märks på synen, ser helt galet dåligt! Med hem kom några bågar och nu har jag beslutsångest. Vad sjutton ska jag välja??? Ska ju vara ett par jag trivs med och som inte blir tråkiga och omoderna på en gång.
 
 
Sedan har dagen bestått i fönsterputsning, strykning och upphängning av julgardiner, adventsljusstakar. Det ser ut som ett bombnedslag i köket, hua! Nedervåningen på huset är så gott som klar så i morgon får det bli övervåningen som får sig en omgång.
 
Nya adventsljusstaken gjorde sig väldigt bra :) Så söt!
 
Nu börjar alla julavslutningar att komma igång också. Gustavs gympaavslutning var idag och de var så duktiga! De hade tränat på en dans som de visade upp och annat kul. Bjuder på denna bild från avslutningen :)
 
Viktigt att tänka på i dessa avslutningstider (och annars också), att INTE lägga upp bilder på andra barn på sociala medier utan föräldrarnas tillåtelse. Så denna bilden var ok tycker jag :)
 
Jag hade tänkt göra ett armband idag men som ni kanske förstår så hans det inte med, tyvärr. Det börjar trilla in lite julklappsbeställningar, så kul! Så imorgon blir det nog ett armband :)
 
Ha det gott alla!
Kram

Som jag ...

publicerat i Allmänt;
trodde så kom det ett väldigt trevligt paket på posten idag, från Pagoni :) Det var linorna till tillverkningen av Parachute Corde Bracelet, yeay! Så fina färger på linorna och lås till. Den här gången tog jag hem lite starkare färger men kan även ta hem lite mörkare, dovare färger, som t.ex. mörkgrön, brun om någon är intresserad. 
 
Så läckert!
 
Snart är det dags för pizza. Sedan ska jag ha lite mamma-dotter-mys med Siri. Vi ska gå på bio och se "The Hungry Games". Det ska bli så mysigt!
 
Ha en mysig fredag ni med! 
 
Kram