Oj ...

publicerat i Allmänt;
vilken fin ponny vi provred i söndags! Tyvärr var den alldeles för stark för Alva så vi får leta vidare. Här hemma har vi världens underbarste Peppe än så länge :)
 
Snällare ponny får man leta efter!
 
Annars så njuter vi, jag och barnen, av höstlovet. Det kom väldigt lägligt! Jag har pysslat klart ett par beställningar, en stor korsett och en "knutte-jacka".
 
Framsidan fick prydas av en fjäril denna gången.
 
Baksidan på korsetten.
 
Framsidan på jackan.
 
Lite tuffare baksida än sist. Kan inte hjälpa men jag är lite smått förtjust i döskallar :)
 
Nu tänkte jag försöka ta tag i årets julkort också. Det kan ju vara dags att börja nu... Tänkte testa dessa nyinköpta stansar från Martha Stewart till korten :)
 
Tror det kan bli kanon :)
 
Ha det gott!
Kram Malin

Idag ringde ...

publicerat i Allmänt;
klockan skapligt tidigt. Dags för utställning för Lilleman :) Det var SSRK som anordnade utställning i Mjölby.  Tänk vad trevligt de tär med utställning! Man träffar en massa vänner, man skaffar sig nya, får en massa bra tips, har det väldigt trevligt mao. Idag var det första gången som han skulle bedömas i juniorklassen, spännande! Han var sååå duktig! Lilleman är verkligen duktig på att stå fint! Jag var ganska bra på att hålla nerverna i styr själv också. Förstår inte varför jag alltid blir nervös, så fruktansvärt onödigt för det finns inget att göra, bara gilla läget ;) Men jag tror att min nervositet beror mycket på att jag vill att det ska bli så bra som möjligt. Allt jobb som jag lagt ner innan vill jag få lite cred för och visst fick vi det idag. Något som gjorde mig väldigt glad var att Lillemans uppfödare, Ann-Catrine, tyckte att jag trimmat honom så bra :) Det är en konst som inte är lätt! Jag börjar nog kunna trimma cocker :) Sedan har jag ju gjort det i snart sju år...
 
Domare på utställningen var Jens Karlsson. Lillemans kritik löd...
 
"Hane av utmärkt typ. Bra storlek ochh goda proportioner. Maskulint välformat huvud med något hög panna. Bra hals och överlinje i stående. Tillräckliga vinklar fram och bak. Något outvecklad i kropp och förbröst. Rör sig parallellt bak, trångt fram med ett bra steg från sidan med något uppdragen länd. Trevligt visad."
 
Mattes hjärta
 
Nej, nu måste jag krypa ner i bingen för i morgon väntar provridning i Söderköping, spännande och nervöst :)
 
Natti, natti!
Kram Malin

Igår kom det ...

publicerat i Allmänt, Inredning;
vårt nya köksbord plus stolar och det blev så bra!!! Jag är supernöjd! Vi har köpt bordet och stolarna från Fjordmarks i Aneby. Vilken service och vilka trevliga människor! Kan säga att det är inte sista gången som vi köpt något därifrån!
 
 
Var ju tvungen att ha dynor till stolarna också så jag susade upp till Åhléns och hittade grå med svart och vit text på, supersnygga! Nu ska jag bara skaffa lite svart eller grå tabletter till bordet också :) Det blir en tur till Ullared framöver som tur är!
 
Fina, eller hur :)
 
Lilla Missan har också fått sitt klätterträd. Det uppskattades också även av Minus. Trodde han skulle riva hela trädet när ha satte igång, han är ju inte direkt liten... Men det gick bra och han tyckte nog att det var lite kul :D Missan älskar det, helt galen leker hon med råttorna som hänger från tre ställen.
 
 
Denna fredag är en inte så vanlig fredag utan även fredagen innan lov. Känslan är obeskrivligt skön! Hade inte fixat en vecka till så lovet kom helt perfekt! Mitt mål denna termin var att först och främst fixa arbetet fram till novemberlovet och det gjorde jag! Klapp på axeln :)
 
I helgen händer det också en massa. I morgon ska jag och Lilleman till Mjölby på utställning. Det ska bli så kul att träffa alla utställningsvänner och att få visa upp mitt lilla hjärta :)
 
Livet är ju inte precis en hit då man har utställningstäcke på sig :) Men ska man vara fin får man lida pin ;) 
 
Det blir spännande att se hur det går så håll tummarna! På söndag ska jag och Alva åka och provrida en ponny. Hoppas verkligen att det kan vara något för Alva. Det skulle vara så kul!
 
Kram Malin