Vart tog...

publicerat i Allmänt;
sommaren vägen??? Vad är detta för väder? NU vill jag ha sommarvärme! Inte en massa blåst och regn. I och för sig så behövs regnet för det är så torrt i markerna, men nu har en del av det regnet som behövs kommit, så nu kan solen komma tycker jag.
 
Igår gick vi en långpromenad och mina skor var inte de bästa precis. Idag har jag jätteont i benhinnorna. Så idag när jag var i stan så gick jag till Intersport och letade skor. Fy,vad dyrt det är! Jag ville ha ett par joggingskor, inte för att jag ska springa särskilt mycket, men har jag ett par så kan jag springa om andan skulle falla på. Jag hittade ett par skor, med 30% rabatt, najs! Jag vägrar betala 1600 kr-1700 kr för ett par skor till mig själv. Det göra jag inte! (Fast sko hästen går bra ha, ha, varannan månad 1200 kr, fast det är en annan sak, eller hur :) )
 
Saucony Everun
 
Nu hoppas jag att det kommer bli skönare promenader för mina ben. Vem vet, det kanske blir några springsteg också ha, ha.
 
Hur har vädret varit hos er och vad har ni hittat på?
 
Kram

Det finns...

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
nog ingenstans jag sover så gott som här i Skogsbacka. Sedan finns det inget som stör på morgonen heller som det gör i stan, som t.ex. bilar som står på tomgång utanför huset, vaktmästaren i hyreshuset tvärs över trädgården som klipper gräset osv. Nej, här är det tyst och så skönt!
 
Idag har vi varit på fika hos grannar en bit bort. Så trevligt och gott! De bodde själva i ett litet rött hus med vita knutar som de byggt ut. Så gulligt! Därefter har jag hunnit med att slå lite sly i hagen. Jag slog lite nässlor också som vuxit sig lite för höga och nådde eltråden. Det var gott krut i eltråden efter det jobbet.
 
I hagen hittade jag denna ljuvliga lilla blomma, Nattviol. Den är fridlyst och stannar kvar där den står. I år förekommer den visst mer än vanligt vad jag hört.
 
Nattviol.
 
 
Ni kan läsa mer om den blomman här.
 
En röra av olika blommor. Fint det med.
 
Doftschersminen blommar för fullt och doftar underbart!
 
Fingeborgsblomman blommar fortfarande :) Den pryder ingången till torpet så vackert så den får stå kvar.
 
Idag har vi också tagit oss en långpromenad. Så skönt! Jag måste bara skaffa mig ett par ordentliga gymnastikskor. De jag har nu är inget bra. Lotus och Celinne har fått på sig de tunna regntäckena. Det ska bli regnigt nu i natt. Det behövs verkligen för det är så torrt i marken.
 
Katterna har verkligen installerat sig här i Skogsbacka. Det har gått förvånansvärt smidigt att flytta ut dem hit. Alla katterna har hittat till lådan, hittat matskålen och myst in sig i möblerna :)
 
Det är Sessans första sommar i Skogsbacka och hon njuter!
 
 
Vad har ni hittat på idag?
 
Kram

Nu har katterna...

publicerat i Allmänt;
fått komma med ut till torpet också. Minus, den äldste, tar det hela med ro, Missan, den näst yngsta, är lite busig medans Sessan, den yngsta, är skvatt galen emellanåt! Det är ju tur att de lugnar ner sig med åren.
 
Minus, han bara spinner och njuter :)
 
Missan har lite span och är på lite lagom jakt medans...
 
Sessan är totalt sjövild emellanåt!
 
Det är i varje fall väldigt skönt att ha dem här hos oss.
 
Jag var nog inte ensam igår om att bli chockad. Jag tänker då på beskedet att Michael Nyqvist gått bort. Jag blev riktigt chockad, det kan inte vara sant var det enda som gick igenom mitt huvud, men visst var det så. Så ledsamt och sorgligt!
 
R.I.P
 
En av mina favoritskådisar har tagits ifrån oss alldeles för tidigt! Fuck Cancer! Han är ju toppenbra i många filmer och nu blir det inga fler. Vilken är eran favoritfilm med Micke? Min favorit är "Grabben i graven bredvid". Jag bara älskar den filmen!
 
Kram