I förrgår...

publicerat i

hittade jag ett par helt underbara julstämplar vilka jag inte kunde motstå :) Så idag kom de på posten :thumbup: Jag har börjat måla lite vilket är hur pilligt som helst. Lägger upp några alster när de väl är klara :)

Ta hand om er!
Malin

Klippmaskinen...

publicerat i Allmänt;
fungerade riktigt bra så det blev affär plus klippning av Peppe :) I helgen har Alva tränat hoppning för Anna och det var allt mer fart på Peppson då. Beror nog på att han är av med all päls. I slutet av hoppträningen hoppade de en 70-bana och det var allt en stolt tjej jag hade med mig hem :) Samtidigt som det var hoppträning hade jag ett litet fotografering :thumbup: Så kul att fota men ack så svårt i ridhus :tired: Även om jag tycker att det är ljust så behövs det blixt. När jag använder blixt så går det inte att ta många foton på rad, som jag helst hade velat göra, utan det blir ett foto i taget och så får jag hoppas på det bästa. Det blev allt några bra så nu blir det till att redigera :) Det är kul :thumbup: Jag får väl lägga upp några foton framöver när de är klara :)
 
En beställning på födelsedagskort har jag också haft och efter många om och men så är det klart. Min energi är som helt bortblåst, men vad jag förstått så är det en del av utbrändheten :( Jag lägger upp en litet försmak, vill inte avslöja för mycket. På torsdag kan jag lägga upp hela kortet.
 
 
Är det någon mer än jag som är ett stort fan av Dallas? Jag älskar Dallas och särskilt karraktären JR Ewing :thumbup: Men i helgen kom tyvärr nyheten att Larry Hagman, som spelar JR, gått bort :( Kommer Dallas någonsin att bli detsamma? Inte enligt mig i varje fall! Skulle vara kul att ha Dallas-filmboxen, med ALLA avsnitt, ända från starten :)
 
              JR när serien gick då jag var liten :)                              JR då serien gick nu i höstas :)
 
Nej, nu ska jag ta tag i redigeringen :) Trevlig kväll alla!
 
Ta hand om er!
Malin
 

Vill tipsa ...

publicerat i Allmänt;
om en bok som jag läser just nu, "Konsten att vara snäll" av Stefan Einhorn.
 
 
I dag verkar det vara väldigt svårt att kunna vara snäll utan att bli klassad som en mes eller tråkig osv. Om man kollar på nätet så är det många som inte är snälla utan rent ut sagt väldigt elaka. Inte bara på nätet är jargongen hård utan även ute i verkliga livet, tyvärr. Vad tycker ni? Förmodligen är det väldigt lätt att vara elak bakom skärmen för jag undrar verkligen om folk skulle uttrycka sig på en del sätt i verkligeheten. Stefan Einhorn skriver, "Du ska inte vara dumsnäll, messnäll eller snäll som kossorna på ängen. Att vara snäll kräver omdöme, mod och integritet."  Väldigt tänkvärt! Själv ser jag mig som en väldigt snäll person, förmodligen för snäll, så där har jag något att jobba på...
 
Idag har Peppe fått ett ordentligt dressyrpass :) Det var hårt och svettigt! Han var helt dyngsur! Så imorgon ska jag prova en klippmaskin och fungerar den som den ska så slår jag till :)
 
Älskar verkligen vår Peppe!
 
Ta hand om varandra!
Malin