På väg att bli sjuk?

publicerat i Allmänt;
Just nu sitter jag och försöker komma ner i varv. Jag och Alva kom för en liten stund hem ifrån hoppträningen för Tord Westergren. Träningen gick super och Alva fick sånt beröm av Tord efteråt. Så roligt för henne!
 
 
Det känns verkligen toppenbra inför nästa års tävlingssäsong.
 
Idag har jag annars inte mått helt hundra. Det har känts som om jag varit på gång att bli sjuk. Jag vaknade i morse med huvudvärk och ont i halsen. På jobbet kände jag mig totalt orkeslös. Så när jag kom hem från jobbet och stoppat i mig lite mat så gick jag och la mig och sov. Så skönt och välbehövligt. När jag vaknat till efter någon timme eller var det två??? I varje fall, när jag fått i mig lite kaffe så åkte de sista julgardinerna upp, så nu är det klart! Underbart! Hur jag mår just nu... helt ok, ingen huvudvärk men lite ont i halsen. Det kanske hjälpte att sova den där stunden.
 
Nu ska jag bara varva ner ordentligt och gå och lägga mig. När vi vaknar i morgon är det FREDAG! Hur skönt är inte det?!?!?
 
Kram på er!
Malin

"Finns han kvar?"

publicerat i Allmänt;
Ikväll för ett år sedan såg jag en annons på hästnet. Det var annonsen på Lotus... Vi hade precis börjat titta efter storhäst och då dök den annonsen upp. Det var inte särskilt långt att åka. Annonsen hade legat ute lite drygt en vecka, jag chansade att maila en fråga... "Finns han kvar?".
 
Bilden i annonsen.
 
Morgonen därpå kom det ett svar... "Lotus finns kvar" och på den vägen är det. Vi mailade lite frågor och efter att ha fått svar så bokade vi provridning. Vi var där och provred två gånger. Både Alva och jag var lyriska efter den första provridningen. När man ska köpa häst får väldigt ofta höra, "Köp inte den första bästa ni provrider. Åk runt och prova flera!", men vad gör man om allt känns sådär toppenbra... Jo, då tar man första bästa och det var precis det vi gjorde. Min fina vän Mari i stallet fick stå ut med att jag ringde och rådfrågade, hon var så snäll och kom förbi och kollade på filmerna från provridningen. Jag är så tacksam att ha en sådan vän!
 
När vi var och provred honom andra gången sa vi att vi ville köpa honom och vi blev "godkända" av ägarna. Vilken lycka! Lotus är det bästa som finns! Nästan lite läskigt att man kan älska en häst så mycket. Han betyder så oerhört mycket och är en sådan fantastisk individ. Busig, glad, mysig, älskar att hoppa, så fantastiskt snäll, pålitlig ja helt enkelt bäst! Jag kommer aldrig någonsin att sälja honom. Han ska stanna hos mig för alltid! 
 

 
Kram på er!
 
Malin

Julfest.

publicerat i Allmänt;
Ikväll har vi varit på julfest. Det var Gustavs klass som hade den. Det bjöds på gåtor och teater med sång. De spelade "En sagolik jul" med gubben Pettson och Findus. Gustav spelade Gustavsson och han gjorde det riktigt bra.
 
Min morfars gamla kavaj passade perfekt. Visst, lite stor men den passade rollen riktigt bra.
 
Idag har jag också gjort en god gärning, jag har lämnat blod. Jag tycker det är en toppenbra sak att göra om du kan. Det är inte alla som kan pga olika orsaker. När du lämnar blod så får du blodet kollat och det är toppen! En gång om året tar de blodtrycket och idag var det min tur. Tyvärr var mitt blodtryck inte helt bra, utan lite högt. I och för sig så kom jag direkt från jobbet och hann inte sitta ner och vila innan, vilket man egentligen ska göra, så det kanske inte är så farligt. Men jag ska gå ner till sjukhuset senare i veckan och ta blodtrycket igen, för säkerhets skull.
 
Nu ska jag njuta av det som är kvar av kvällen.
 
Kram på er!
Malin