Ledig ...

publicerat i Allmänt;
dag med mys och fika, det är grejer det :) Älskar verkligen torsdagar då vi kan ta det lugnt på morgonen och bara myyyysa.
 
Min lilla pärla, alltså bilen, gick igenom besiktningen, underbart! Så nu är det bara att fortsätta köra :) Nu går ju bilen inga längre sträckor än till jobbet och stallet ;) Skulle aldrig klara mig utan bil!
 
Ikväll har Alva tränat dressyr på vår ridklubb för dressyrtränare Inger Axelsson. Det var första gången hon tränade för henne och vi var båda väldigt spända och förväntansfulla på vad som komma skulle. Jag säger bara, Vilken lektion! Vilken duktig ryttare jag har! Ponny med såklart. Vilken dressyrtränare! Helt suveränt bra! Jag kan säga att det var mycket bättre än jag kunnat tro. Jag var rädd för att Alva inte skulle orka rida en hel timma, men det gick så bra :) Blacky var totalt genomsvett efteråt och väldigt nöjd. Han älskar verkligen att arbeta :) Alva var så nöjd efteråt och bara log. "Vi måste maila Michaela (som vi köpte Blacky av) och berätta", sa Alva då vi gick ner till stallet igen. Det här gör vi om!
 
Nya vita dressyrskydden åkte på idag, måste ju vara fin på träningen :)
 
Många bra tips fick vi :)
 
Svettig och nöjd :)
 
Hörrni, i morgon är det fredag :)
Ha det gott!
Kram Malin
 

"Mia ...

publicerat i Allmänt;
på Grötö" är ett helt underbart program! Har ni sett det? Om inte så har ni verkligen missat något! Det finns nog inte något avsnitt som jag inte skrattar till. Helt underbart! Hennes humor är perfekt! Mia Skäringer är en fantastisk person enligt mig. Hon har sådana bra tankar och åsikter om saker o ting och så har hon denna humor som jag skrev om nyss. Nej, har ni missat det så ta och kolla det när det visas nästa gång.
 
 
Ha det!
Kram Malin

Om nu...

publicerat i Allmänt;
någon har missat detta så kommer det ännu en gång, jag älskar stallet :) Inte behöver man känna sig ensam där, det finns alltid någon som vill prata och mysa :) 

Prata med mig! 

Snälla, kom och mys :)

Hjärtat smälter när söta Bäbis gör allt hon kan för att få lite uppmärksamhet <3

Kram Malin