Förlåt ...

publicerat i Allmänt;
jag vet att uppdateringen suger men det har varit fullt upp :) I helgen har vi varit i Göteborg och Alva och jag har varit på Gothenburg Horse Show. Herregud, jag säger bara Herregud!!! Det finns inget bättre! Ryser av bara tanken på stämningen, alla otroligt fina hästar, duktiga ryttare, massa prylar att handla, tårarna som kommer när t.ex. Rolf-Göran Bengtsson rider felfritt och hela Scandinavium kokar!!! Detta måste upplevas! Ni skulle sett Alvas min då hon fick se sin mamma "Heja" fram ryttarna :) Tro det eller ej men mamma har blivit sugen på att åka med och kolla. De har varit hundvakt och passat på att kolla på tv-sändningarna. Hon tyckte küren var fantastiskt vacker och så rätt hon har! Vi får väl se om hon hänger med nästa år :)
 
Alva hade också turen att träffa kändisar på GHS :) Jag tyckte det var riktigt kul också såklart. Kändisbilderna är fotade med Iphonen.
Alva träffar Jens Fredriksson.
 
Lyckan var total! Att träffa Tobbe Larsson var kul både för mor och dotter :) Supertrevlig var han!
 
Att träffa RGB var verkligen häftigt! En av mina favoritryttare :)
 
Idag har jag suttit och redigerat en massa kort från GHS. Jag lägger bara upp dem här nedan :) Dessa är fotade med Canon Eos 450D och objektivet canon efs 55-250mm.
 
 
Ha det bra och ta hand om varandra!
Kram Malin
 
Tänk på ...
Alla bilder på sidan är tagna av mig, och får under inga omständigheter användas eller kopieras utan min tillåtelse. Kontakta mig gärna vid intresseförfrågan eller andra funderingar.

Hostan är ...

publicerat i Allmänt;
envist kvar men har blivit bättre tack och lov. Nu två dagar i rad har jag varit ute och ridit med Mari i stallet. A-K är så snäll och låter mig få rida hennes fine Baltzar och det är superkul!!! Idag har vi varit och galopptränat i paddocken. Det är häftigt att få ridan en så välriden och fin häst! Det tackar jag för :)
 
Hundkursen igår var regnig men väldigt kul. Är så stolt över Lilleman som jobbar så bra! Vi pratade hälsa och sjukvård, väldigt intressant. Vi pratade också fästingar. Fy för dessa småkryp!!! De kan göra sådan skada om man har otur...
 
Idag har Alva hoppat Peppe i paddocken. Hon vågade sig äntligen på att hoppa en riktigt brad oxer och det gick superbra!
 
 
 
På lördag ska Alva och jag på Göteborgs Horse Show. Det är första gången för henne och jag tycker att det ska bli så kul. Stämningen, alla fina hästar, duktiga ryttare ... det kommer bli grymt! Sedan blir det väl shopping på mässan också såklart :)
 
Ha det gott o ta hand om varandra!
Kram Malin

Tiden ...

publicerat i Allmänt;
går så fort och idag fyller Lilleman 4 månader!!! Vår lille Lilleman, Lillis, Puffen, Plutten ... ja kärt barn har många namn.
 
Jag tycker det är så svårt att kunna få en hund att stå fint och Lilleman var inte lätt. Han hade inte alls lust med detta. Så att Lilleman står lite konstigt får ni stå ut med :)
 
Jag ÄLSKAR

mina cockerkillar!!!
 
Hostar gör jag som en tok fortfarande men nu har jag fixat ordentlig hostmedicin så nu jäklar ska den bort!
 
Nu ska jag cockermysa :)
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin