Cute Black Flying Butterfly

Grattis ...
Publicerat den

min gubbe på födelsedagen :) 42 år har han hunnit bli, han var 20 då vi träffades. Vi har alltså hållit ihop i 22 år!!! Vart tar tiden vägen? Älskar dig!!!

Idag har Johan tagit med sig kidsen till Mjölbys badhus och McDonalds. Lite besvikna blev barnen att jag inte följde med men jag fixar det inte :( Allt pga att jag gått in i väggen... Istället har jag tagit Ludde på en kall, blåsig men skön promenad. Sedan har jag tagit det lugnt och vilat. Tänkte läsa en stund sedan, om det går. Tankarna snurrar tyvärr iväg.

Ta hand om er!
/Malin
En stolt...
Publicerat den

tjej kom hem idag efter poolspelet i innebandy i Bodafors. Det blev vinst i två matcher av två, 5-0 och 11-0 :thumbup: Siri gjorde två mål i första matchen och ett mål i andra matchen :thumbup: Tjejerna hade varit så duktiga och spelat riktigt bra :)
 
Innan avfärd :)
 
Snart dags för match :)
 
Siktet inställt på vinst :) Härligt tjejer :thumbup:
 
Jag ser fram emot hemmamatcherna framöver. Då ska jag dit och heja på laget :D
 
Vi hörs!
/Malin
 
 Shit,
Publicerat den

kom på förmiddagen på att det är mannens födelsedag i morgon och att jag INTE har köpt någon present :( Jag mår allt annat än bra som jag skrev tidigare och fungerar inte som jag ska och då är inte presenter det första jag tänker på utan att överhuvudtaget ta mig upp och genomföra dagen... Bara att ta sig upp på stan och in i en affär har känts superjobbigt :S Så idag, när det är söndag, inte mycket folk mao, tog jag mig dit och köpte några små paket. Hoppas att han bli nöjd, men det vet jag. För han förstår vad jag går igenom.
 
Just nu väntar jag spänt på min Siri som har varit i Bodafors och spelat innebandymatcher. Undrar hur det har gått?
Jag måste bara tipsa om tv-programmet "Intresseklubben" som är så fruktansvärt kul :D Avsnittet igår var helt outstanding :thumbup: Jag skickar med länken till svt-play. Är ni nyfikna på att se programmet, tänk på att göra det inom 30 dagar för sedan tas det bort.
 
http://www.svtplay.se/video/383507/del-8-av-8-anstotande
 
Missa det inte!
 
 
/Malin
 Oj,
Publicerat den

över två veckor sedan jag bloggade sist men det har sin orsak... För ungefär en och en halv vecka sedan gick jag in i väggen, som det kallas... Det är bland det värsta jag har varit/är med om ;( Jag har aldrig någonsin mått så dåligt och mår fortfarande väldigt dåligt. Nu vet ni orsaken till den dåliga uppdateringen men jag ska försöka uppdatera lite bättre framöver.
 
Om jag ska skriva om något som gör mig uppåt så är det "Svenska Hollywoodfruar". Just nu har Margaretas låt "Hollywood, Hollyweird" fastnat ha,ha.
 
 
Vi hörs!
/MalinÄlskar ...
Publicerat den

den här låten!
Håll till godo vänner!
 
 
Natti, natti!
Malin
 En underbar ...
Publicerat den

helg går mot sitt slut och en ny arbetsvecka närmar sig. I lördags var vi på träningstävling på Holavedens Lantliga Ryttarförening. Alva och Peppe var anmälda till 50 cm och 60 cm. De var så duktiga bägge två så det blev två rosetter att ta med sig hem :thumbup:
 
 
Alva och Peppes nästa mål är att hoppa 70 cm :) Nästa helg är det "Pay and Jump" på TRK men då blir det start i 50 cm och 60 cm. Vi måste träna mer först innan vi ger oss på 70 cm enligt ryttaren  ;)
 
I helgen har vi också njutit av det underbara höstvädret. Hösten är verkligen vacker. Trädens alla vackra färger, den friska luften, solen som värmer. Riktigt underbart! Helst vill man inte vara inne utan ute hela tiden :)
 
Idag hoppade vi över hoppträningen. Jag tyckte att det räckte med hoppningen som var igår och det gjorde säkert Peppe också ;) Fast min morgon bestod av morgonfodring och utsläpp av hästarna i stallet. Alltid lika mysigt :) I eftermiddags var det stalldags igen. Peppe blev klippt och fick efter beställning av Alva ett hjärta på rumpan :) När klippningen var klar fick han en dusch och schamponering av mig så nu är han så ren och fin :) 
 
Nej, nu ska jag ta och installera mitt nya fotoprogram :) Håll tummarna för att det går smidigt!
 
Vi hörs!
Malin
 
 
 Igår var en ...
Publicerat den

stor dag. Vår fina Alva fyllde 10 år och vi som föräldrar firade 10 år som föräldrar. Det känns stort! Jag förstår inte vart tiden tagit vägen, tänk om 10 år är hon 20. Kan det inte finnas en stoppknapp någonstans ;) I torsdags morse firade vi henne med skönsång :bigeyes: och presenter. Hon blev väldigt nöjd :) Ikväll kommer resten av släkten, mormor, morfar, farmor osv.
 
 Här är Alva 7 år.
 
En väldigt vanlig bild på Alva nu, på hästryggen, vilket är det bästa hon vet :)
 
Idag har jag varit med Ludde, vår cocker, hos veterinären. Han har haft problem med att han är för torr i ögonen så vi har medicinerat sedan innan sommaren. Vi var idag på återbesök men det hade inte blivit några förbättringar så nu blir det till att droppa resten av livet. Tur att han är en sådan snäll kille som accepterar detta. Jag ska också kolla hans ögon emellanåt för kanten vid pupillen på ena ögat var lite hackig. Det är viktigt att den inte blir för hackig för ögats pupill måste kunna bli större och mindre lika som det andra ögat. Vi kämpar på och jag gör allt för att han ska ha det bra. Vi älskar verkligen vår Ludde.
 
Nu har fotoprogrammet Photoshop CS 6 kommit också. Jag ser verkligen fram emot att installera det och komma igång :thumbup:
 
I morgon laddar vi för träningstävling på Holavedens bana :D
 
Nej, nu är det bäst att fixa lite och ladda inför 10-års kalaset :thumbup:
Ha en trevlig fredagskväll!
 
Vi hörs!
MalinTjohooo!!!
Publicerat den

Idag kom ett mycket efterlängtat mail på datorn. Det var bedömningen på första inlämningsuppgiften i kursen "Digital Bildbehandling" och den blev godkänd :thumbup: Som jag lovat innan kommer jag att lägga upp fotona här på bloggen :)
 
Före bildbehandling
 
 
Efter bildbehandling
 
Så nu kommer jag ha tillgång till lektionerna 6-10 när de kommer ut. Lite press har du allt när du läser kursen på distans. Du måste fixa första uppgiften om du ska kunna gå vidare, vilket jag tycker är bra. Annars tror jag att det blir lite väl slappt.
 
Nu har jag också skaffat mig Photoshop CS6 efter att ha haft det på prov en månad. Jag fick det till ett mycket bra pris nu när jag är student, vilket gillas :D Hoppas nu bara att det hinner komma innan helgen så jag kan hinna installera och leka lite. Vilket program det är! Det är helt fantastiskt vad mycket du kan göra med dina foton i det programmet. Nu ska jag bara se till att lära mig allt :thumbup:
 
I helgen ska Alva och Peppe vara med på träningstävling i hoppning på Holavedens Lantliga Ryttarförening :) De ska starta i 50 cm och 60 cm. Vi får väl se hur pigg Peppe är. Just nu har han en hel del päls ... Förhoppningsvis blir han klippt senare i helgen :thumbup:
 
Nu ska jag ladda för hörselkurs i Jönköping i morgon :)
 
Vi hörs!
 
Malin