Grattis ...

publicerat i Allmänt;

min gubbe på födelsedagen :) 42 år har han hunnit bli, han var 20 då vi träffades. Vi har alltså hållit ihop i 22 år!!! Vart tar tiden vägen? Älskar dig!!!

Idag har Johan tagit med sig kidsen till Mjölbys badhus och McDonalds. Lite besvikna blev barnen att jag inte följde med men jag fixar det inte :( Allt pga att jag gått in i väggen... Istället har jag tagit Ludde på en kall, blåsig men skön promenad. Sedan har jag tagit det lugnt och vilat. Tänkte läsa en stund sedan, om det går. Tankarna snurrar tyvärr iväg.

Ta hand om er!
/Malin

En stolt...

publicerat i Allmänt;
tjej kom hem idag efter poolspelet i innebandy i Bodafors. Det blev vinst i två matcher av två, 5-0 och 11-0 :thumbup: Siri gjorde två mål i första matchen och ett mål i andra matchen :thumbup: Tjejerna hade varit så duktiga och spelat riktigt bra :)
 
Innan avfärd :)
 
Snart dags för match :)
 
Siktet inställt på vinst :) Härligt tjejer :thumbup:
 
Jag ser fram emot hemmamatcherna framöver. Då ska jag dit och heja på laget :D
 
Vi hörs!
/Malin
 
 

Shit,

publicerat i Allmänt;
kom på förmiddagen på att det är mannens födelsedag i morgon och att jag INTE har köpt någon present :( Jag mår allt annat än bra som jag skrev tidigare och fungerar inte som jag ska och då är inte presenter det första jag tänker på utan att överhuvudtaget ta mig upp och genomföra dagen... Bara att ta sig upp på stan och in i en affär har känts superjobbigt :S Så idag, när det är söndag, inte mycket folk mao, tog jag mig dit och köpte några små paket. Hoppas att han bli nöjd, men det vet jag. För han förstår vad jag går igenom.
 
Just nu väntar jag spänt på min Siri som har varit i Bodafors och spelat innebandymatcher. Undrar hur det har gått?
Jag måste bara tipsa om tv-programmet "Intresseklubben" som är så fruktansvärt kul :D Avsnittet igår var helt outstanding :thumbup: Jag skickar med länken till svt-play. Är ni nyfikna på att se programmet, tänk på att göra det inom 30 dagar för sedan tas det bort.
 
 
Missa det inte!
 
 
/Malin