Nu är det ...

publicerat i Allmänt;
bokat. Biljetterna till Göteborgs Horse Show 2013 :thumbup: Oj, vad kul det ska bli!!! Vi har också bokat hotell, för övriga familjen ska också följa med och hitta på lite annat kul, då Alva och jag spenderar dagen på GHS :) Vem vet, kanske Liseberg öppnar den helgen så vi kan göra Liseberg på söndagen... Nu gäller det att börja spara så jag och Alva kan shoppa loss på mässan ;) Mässan är ju rena paradiset för hästgalna :D Nu är det inte förrän april nästa år, men så kul det är att ha något att se fram emot. Det lyfter verkligen vardagen.
 
Annars är jag i ett velande stadie. Jag har gått och sagt upp min ridlektionsplats... och det gnager i mig hela tiden! Ska jag sluta eller inte :question:. Känner mig lite sorgsen emellanåt :( Tanken är nu att börja se framåt och skaffa en liten budget för en egen häst och tänker jag på det så känns det lite lättare. Samtidigt som jag vill rida och lära mig, ja ni ser, så velig jag är :tired:
 
I morgon är det torsdag och en mycket välkommen sådan. Efter tre heltidsarbetsdagar så ska det bli så skönt att snart vara lite ledig :)
 
Kul att så många besökt bloggen, över 400 :thumbup:
 
Kram Malin!
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen ...

publicerat i Allmänt;
är inlämningsuppgiften klar för att skickas in till högskolan i Jönköping :thumbup: Jag tog ett riktigt krafttag i torsdags och fredags och har idag skrivit ner det sista. Gubben ska få ta och läsa igenom först innan jag sänder iväg det, så jag får höra lite av vad han tycker :) Blir jag godkänd på uppgiften så kanske jag lägger ut fotot jag jobbat med här framöver :)
 
Idag har det varit en riktigt skön söndag. Den började med mysig morgonfodring i stallet. Hästarna var som vanligt såååå hungriga när jag kom och jag möttes av ett vänligt gnäggande från alla håll. Det värmer allt i hjärtat och några svårigheter att åka ut till stallet finns inte. Snarare att jag har svårt att sova ordentligt på efternatten för jag är rädd för att försova mig, skulle aldrig förlåta mig då ;( 
 
    Se så söta de är, så förväntansfulla på sin smaskiga frukost :)
 
Å, så vår fine, lille Peppe såklart :)
 
Vad smidigt det var att få in fotona från instagram, bara att logga in på instagram i menyn här på blogg.se så fanns de där :thumbup:
 
Dagen har annars bestått av jobb, träna A och Peppe. Idag stod det att räkna galoppsprång mellan två hinder på schemat. Det gick riktigt bra till slut :D
 
Nu i eftermiddags var jag hos min underbara kollega Jessica på klädparty för märket "House of Lola". Helt ljuvliga kläder, supersköna, snygga tyger och grymt snygga :thumbup: Efter klädprovning och beställning (såklart) så bjöds det på fika. En supertrevlig avslutning på en söndag/helg och en toppenuppladdning för kommande veckan :)
 
Nej, nu ska gubben få läsa igenom inlämningsuppgiften ...
 
Hörs!
 
 
 

Testar att lägga ...

publicerat i Allmänt;
upp en video från dagens hoppträning för Anna. Kul, för det verkar fungera :thumbup: Peppe skötte sig riktigt bra idag och hade bra tempo :) Inget "tittig" var han heller :cool:
 
 
Helgen har annars varit helt suveränt skön. Efter denna jobbiga förkylning och hosta som jag fick så behövde jag en ordentlig vila. I lördags unnade jag mig en klippning hos duktiga Erika på "Hårstudion". Det blev inga större förändringar utan en ordentlig toppning :) Där träffade jag också vår fd. ridlärare Ann, vilket var väldigt kul. Fick tips om en häst som ev ska säljas och kan inte säga annat än att jag blev väldigt, väldigt sugen. En egen häst ... en dröm, som jag hoppas kan slå in i framtiden. Hästen ska vara en trevlig och snäll kille som skulle kunna passa en försiktig person som mig. Ja, ja drömma får jag allt göra...
 
I fotokursen har den första inlämningsuppgiften kommit ut. Måste först gå igenom lektion tre, fast jag har redan en tanke med hur jag ska göra med inlämningsuppgiften så det ska nog ordna sig. Jag måste fixa uppgiften annars kommer jag inte att kunna se lektion 6-10 och det vill jag inte missa.
 
Veckan som kommer börjar med studiedag i morgon och sedan friluftsdag på tisdagen med föräldramöte på kvällen ... Känns som en bra start på veckan, vi får väl se ;)
 
Hej hopp!
Malin