Jaha...

publicerat i Allmänt;
då har jag blivit ett år äldre idag. Grattis till lilla mig :) Kom att tänka på en sak idag, att när jag var liten brukade jag alltid tänka såhär när jag fyllde "Nu är jag 11 år, om 11 år är jag 22 år", vilket kändes riktigt ok. Idag när jag tänker samma tanke så känns det inte lika ok, utan mer skrämmande "Nu är jag 41 år, om 41 år är jag 82 år!" Hua, jag ska sluta tänka sådär! På en gång! Punkt slut! Allt går så fort!
 
Hur som helst så har jag haft en riktigt bra födelsedag. Först med ett skönsjungande tåg i form av barn och make. Dagen har flutit på med go-fika på stan, ut till stallet och pyssla om hästarna, hem igen och förbereda inför kalaset. Det blev grillat och jordgubbstårta och kaffe till efterrätt. Fick kanonpresenter, mycket kläder vilket passar min skrala garderob :) Lite pengar blev det också, ska eller har tänkt att köpa mig ett nytt objektiv i framtiden.
 
Underbar jordgubbstårta!
 
Sötast idag var min lille kille som sa såhär när jag började skära i tårtan, "Men mamma, ska vi inte sjunga för dig?". "Jo, det får ni gärna göra", sa jag och så fick jag tysta ner alla som pratade. "Gustav ska göra något", sa jag och så började han själv sjunga "Ja, må hon leva" inför alla sedan hängde resten med också. Blev precis varm i hjärtat av det han gjorde. Älskade lille unge!
 
Kram på er!

Eftermiddagen och ...

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
kvällen har vi tillbringat i Vadstena. Ett riktigt mysigt utflyktsmål, särskilt på onsdagar under sommaren då det är cruising. Vi började med fika, lek och en sväng på stan. Därefter åt vi maten vi hade med oss. Efteråt ville barnen bada och även Ludde :) Han är helt galen i att bada. Jag hann knappt med för han drog som en tok för att få komma ner till vattnet :) Sedan simmade han och apporterade pinnar för glatta livet :)
 
Perfekt bad :)
 
Efter bad gick vi och tittade på alla fina bilar. En del bilar är grymma! Här kommer ett litet smakprov på vad vi såg ikväll...
 
 
 
 
 
 
Vi avslutade kvällen med att käka glass. Jag tog en mjukglass, smidigt när man ska dela med Lillis och Ludde :)
 
Ludde tyckte att det var så gott så att han höll på att käka upp skeden med :)
 
Lilleman var lite mer försiktig :)
 
En riktigt lyckad eftermiddag och kväll har det varit.
 
Nu är det dags att krypa ner och sova, men ett tips, åk till Vadstena en onsdagskväll nu i sommar. Det kan verkligen rekommenderas!
 
Natti, natti!
 
Kram

Igår tog jag...

publicerat i Allmänt;
äntligen tag i att göra ett pannband till träns. Det var en utmaning, en riktigt rolig sådan :) Först ska man pärla upp ett snyggt pärlband, såklart, det ska passa in i kanalen, även när pannbandet böjs, så där fick jag pärla om ett antal gånger innan det blev bra. Sedan var det till att börja sy. Ja, jag har sytt fast pärlorna. Många limmar med superlim, men jag tycker det känns mer hållbart att sy. Vem vet, vi får väl se :) Pannbandet jag gjort är storlek full och den här gången blev det i turkost med glittriga mellandelar.
 
 
 
Lite annat pyssel har det också blivit i dagarna. Jag har gjort några Paracord-armband, ni vet de som är gjorda av fallskärmslina. De är snygga till både killar och tjejer. Lite grövre och riktigt tuffa.
 
 
 
Några läder armband har det också blivit.
 
Ett lite annorlunda läderarmband i rosa, där du trär lädret över låset.
 
Ett armband i brunt läder och ett i svart.
 
Vi får väl se vad det blir härnäst. Ett pannband till har jag på lager som jag ska göra.
 
Ha det gott!
Kram