Sommarens utflykt till...

publicerat i Allmänt;
Vadstena blev av idag eller rättare sagt igår då detta inlägg publiceras :) Det är extra kul att åka till Vadstena på onsdagar på sommaren för då kommer det massor av läckra bilar och åk dit. De ställer upp sig och du kan gå och spana in dessa läckra vrålåk :) 

En väldigt gammal traktor var väldigt kul att prova :)

Många spakar att dra i.

Resan till Vadstena gjorde vi längs den lilla kulturvägen längs Omberg. Vi stannade till vid en rastplats på vägen och njöt av god fika och vacker utsikt. Vi åkte sedan vidare till Vadstena där vi tog en sväng på stan. Ungarna badade sedan i Vättern och efter det åt vi picknicken vi hade med oss. Vi försökte hålla sams med getingarna som också ville kalasa på vår mat, men det var väldigt svårt! Fy vad getingar det har kommit nu. Inte kul, tycker jag som är allergisk mot dem...

Sedan gick vi och tittade på fina bilar och avslutade dagen med glass :) 

Klart att killarna ska ha glass! Lillis ÄLSKAR glass :)

Ludde tyckte det var väldigt smaskigt han också :) 

Det var så vackert när vi åkte hem.

Idag var inte kameran med så alla korten är tagna med Iphonen :) 

Hoppas ni har haft en bra dag! 
KramJag hade en helt...

publicerat i Allmänt;
fantastisk dag igår. Alva red ut och jag fick en svettig promenad i värmen (det behövs efter allt ätande denna sommaren), jag var och hälsade på min mormor, fixade läderarmbandet som jag tyckte blev så bra, på eftermiddagen åkte vi till min bror och hans familj och jag fotade deras lille Tage, vi grillade och sedan åkte jag och familjen och tog ett kvällsdopp, hundarna med såklart. Det var helt underbart skönt! Kvällen var helt fantastisk! 

När vi kommit hem och barnen kommit i säng så var jag bara tvungen att ladda upp fotona... Sedan satt jag och redigerade foton till sent in på natten :) Jag hade ingen ro att gå och lägga mig :) Fast det gjorde inte så mycket för det var så varmt i sovrummet :) 

Lägger upp foto från dagen senare... Ha det bra!
Kram

Läder, döskallar ...

publicerat i Allmänt;
idag har jag gjort ett armband i tuffare stil. Armbandet är gjort i läder med coola sliders i form av en slingrande orm, på varje sida av ormen finns döskallar, på varje sida av låset sitter platta sliders. Själva låset på armbandet är två döskallar som håller en ring med sina munnar. Ringen går att öppna och ta ur ena döskallen så det är smidigt att ta på och av. Armbandet går två varv runt handleden.
 
 
 
Min man fick bli modell för en dag :)
 
 
Är någon intresserad av något armband så går det bra att höra av sig. Det jag vill veta är handledens omkrets och om det är något särskilt som önskas. Sedan fixar jag det :)
 
Kram på er i värmen!