Första dagen ...

/ Permalink / 1
på höstterminen är avverkad, utan barn men jag är astrött för det :) När jag kom hem så somnade jag och lilleman i soffan. Det tog hårt på oss båda en dag som denna. Det var riktigt skoj att träffa alla trevliga arbetskamrater igen :thumbup: Tänk, det var inte länge sedan vi stod i skolan och önskade varandra ett trevligt sommarlov... Jag fattar inte vart tiden tagit vägen :question:
 
I och med att det var arbetsdag idag så blev det också leverans av kort och kalenderframsida :) Det är alltid lika spännande att se beställarnas ansiktsuttryck när de får sin beställning, ska de bli glada och nöjda eller??? 
 
 
Så här blev bröllopskortet... Jag har använt mig av Magnolias stämpel, blommor, stansat ut bokstäver, bandet är köpt på Moas tyger här i sta´n, litet metallhjärta, halva pärlor och ett tunnt papper (det som sitter bakom brudparet). Pappret, det omönstrade är vanligt cardstock och det mönstrade är från Melissa Frances och heter "Matilda". Det mörkblå cardstock-pappret bakom paret är ruggat lite i kanterna.
 
Inuti har jag skrivit in en liten fin vers.
 
 
 
Kalenderframsidan är gjord av enfärgat cardstock, det mönstrade pappret är från Inkido och heter "Prick beige". Stämplarna är som vanligt Magnolia ;)
 
Fjärilen är Martha Stewart som jag har tagit på lite glitterlim. Bokstäverna är utstansade med Cuttle buggen. Bandet är köpt på Moas tyger och sedan är det lite pärlor osv.
 
 
 
Till sist så gjorde jag en framsida till min kalender. På  den använde jag mig av enfärgat cardstock och mönstrat papper. Stämplar är Magnolia och alla stämplar (här och på övriga kort) är färglagda med Promarkerpennor, älskar dem :thumbup:.
 
Fjärilen är från Martha Stewart med glitterlim på, lite pärlor osv. Undrar ni över något så går det bra att fråga :)
 
 
Så, där var det utlovade inlägget om korten :)
Hoppas att ni har det bra och njuter av solen som värmer om dagarna :thumbup:
Kram Malin
#1 - - Ann:

Men Malin, så fint!!! Jag vill också börja jobba! Eller kanske inte...;-) det räcker med att ha en kalender:-)
Älskar den prickiga och mönstrade bakgrunden.
Duktiga du!
Kram kram

Svar: Tack Ann! Blir så glad i hjärtat av din fina kommentar :)Kram
malinlorentzon.se

Till top