Idag ...

/ Permalink / 0
har det varit lite av en folkfest här i stan. Det har varit "Cruising", en massa läckra bilar och mindre läckra bilar också för den delen har kört runt i stan och visat upp sig :) Vissa bilar är så snygga! Jag har nog fastnat för en sort, Mustang. Riktigt fina :thumbup: Ikväll passade jag på att ta med kameran och fota lite och det blev då premiär för fotoryggsäcken som var kanon!!!
 
 
Vi tog oss upp på stan och i början tyckte vår lille kille att det var lite spännande med alla bilar men rätt så snart tröttnade han och ville hellre hem och leka med sin kusin. Vi, jag och min familj, min bror och hans familj och mina föräldrar hade träffats innan och grillat och haft det lite mysigt för att sedan tillsammans ta en tur på stan. Nu var leken mer rolig för honom och han är nog lite för liten än för att uppskatta alla dessa skönheter ;)
 
Vi tog oss i varje fall upp på sta´n, där vi ställde oss där det var öppet mellan husen. Där husen står tätare i centrum samlas det så mycket avgaser så det känns inte bra att stå där. Vi fick i varje fall en bra plats att stå på, så jag passade på att fota lite :)
 
 
 
 
Det var en riktigt trevlig folkfest!
Vi syns!
Kram Malin
 
 
 
Till top