Tillbaka ...

/ Permalink / 3
igen efter en liten tripp till den underbara staden Göteborg :) I lördags styrde vi mot Göteborg. Vi stannade en gång på vägen och åt vår goda matsäck. Det var ingen större värme men vi hade tur, för precis när vi var klara och satt oss i bilen kom det en riktig skur. Vi fortsatte sedan mot Göteborg. Det läskiga på sista biten av vägen var att på motsatt körbana efter Borås så hade de hänt en trafikolycka. Vi fick stå i bilkö en stund pga att det kom en helikopter och transporterade den skadade till Sahlgrenska. De vet väl inte riktigt vad som hänt men bilen hade slungats in i en bergvägg och jag kan bara säga det att av bilens front var det inte mycket kvar. Så obehagligt! Jag rös över hela kroppen när jag såg det.
 
När vi kom fram åkte vi till Slottskogen och tittade på alla djur, åt lite luch och hade det riktigt mysigt. Jag kan verkligen rekommendera Slottskogen. När vi var klara där åkte vi vidare till hotellet. Den här gången bodde vi på Scandic Crown vid Polhemsplatsen. Ett kanonhotell när man har barn! Efter att vi installerat oss där tog vi en sväng upp på Avenyn. Där strosade vi runt och åt megastora glassar :D Mätta i magen gick vi vidare och tog en tur med sightseeingbåten "Paddan". Helt spontant och det blev så bra :thumbup: Ungarna älskade det, särskilt spännande var det när vi åkte under broarna "Osthyveln" och "Frisören". När man åker under "Osthyveln" måste man lägga sig ner på golvet i båten, så låg är bron och "Frisörbron" måste man böja sig ordentligt ner.
 
 Här åker vi under en annan bro som ligger nära Nordstan.
 
 
Ostindiefararen
 
Efter turen tog vi oss tillbaka till hotellet och kvällen avslutades på restaurang där de serverade underbart goda pizzor :thumbup:
 
Nästa dag spenderade vi hela dagen på Liseberg. Tänk att det är så kul med Liseberg även i vuxen ålder, jag älskar det!!! Favoriten är såklart Balder tätt följd av Flumride :D
 
Igår var sista dagen i Götet. Då var vi en sväng på Universeum. Inte bara vi, utan hur många andra till!!! Jag tycker det är skitjobbigt när det blir för mycket, plus att ryggen är katastrof emellanåt gör ju inte att humöret blir bättre ;) Universeum innehöll så mycket och det var riktigt bra ändå.
 
Spännande dinosaurieutställning!
 
En söt liten apa tittade förbi :love:
 
Denna cooling såg vi också.
 
Efter universeum tog vi en tur till Avenyn igen. Nu var det dags att se om de hade någon tid på Heidi Hay Tatoo. Jag har länge, länge velat tatuera in mina barns namn på underarmen. De betyder allt för mig och de är det bästa jag har :love: Jag hade tur :) Det är svårt att få tid där, men en kille var klar tidigare än tänkt med tjejen innan mig så han hann med mig innan nästa kund skulle komma :thumbup: Jag fick först skriva ner namnen på ett papper, välja stil och sedan vänta när han skissade upp namnen. Tur att jag hade en snäll make som tog hand om barnen under tiden. Inte lätt när det är mycket spring i benen, men de tog en tur på stan. Till slut fick jag sitta ner och bli märkt för livet :thumbup:
 
 
Tanken är att det ska bli lite blommor också, runt om, mina favoritblommor :) Jag avslöjar inget utan ni får se när den blir klar i framtiden ;) Jag är jättenöjd i varje fall :thumbup:
 
När allt var klart styrde vi kosan hem. Det har varit toppen i Göteborg och alla är nöjda med trippen dit. Om jag var tvungen att bo i en storstad så skulle det vara Göteborg jag skulle bo i. Jag älskar verkligen staden, de trevliga människorna, naturen osv. 
 
Alla fotona i detta inlägg är fotade med Iphone 4S, en helt underbar telefon, dator, kamera... you name it ;)
 
Ha det bra!
Malin
 
Ps. Jag skulle bli väldigt glad om ni som tittar in vill göra en liten kommentar, jag blir ju nyfiken på vilka ni är ;) Ds.
#1 - - Ann:

WOW! Det blev en minnesvärd Göteborgstripp på många sätt:-)
Namnen ser jättefina ut! Hur lång tid tog det?
Jag är verkligen imponerad av att du kan ta så fina kort med Iphonen, trodde du hade fotat med din stora kamera.
Håller med om att Gbg är mysigt. Tack för hotelltipset, det kanske vi ska testa med våra tjejer.
Kram

Svar: Ja, resan blev minnesvärd :) Själva tatueringen tog inte så jättelång tid, max en halvtimme. Sedan var det lite förarbete också, så sammanlagt blev det nog ca 2 timmar.
malinlorentzon.se

#2 - - Agneta:

Jag kikar in här då och då. Det är alltid trevligt. Din tatuering blev riktigt fin. Jag gillar stilen! Ska bli spännande att se den klar.

Svar: Kul att du gillade den :) Ja, jag längtar också tills den blir helt klar. Tänkte vänta tills namnen läkt klart och så måste jag hitta en bra tatuerare som inte finns allt för långt bort :)
malinlorentzon.se

#3 - - Jessica:

Ja visst är det mysigt i Göteborg. Flippan o jag tog massor av kort från Universeum, vilket kanonställe! Din gaddning är så fin. Älskar stilen! Jag tänker mig oxå ett namn som sedan kan "byggas" ut. 2 timmar verkar ju helt okej. Ja det är bara att gratuelera. Kram J

Svar: Ja, nu får du göra slag i saken så att jag inte blir ensam på jobbet med (synlig) gaddning :) Universeum var häftigt. Den här dagen var det liiiite väl mycket folk. Mat tog slut, kaffet tog slut... Du kan säkert räkna ut vilket humör jag var på sedan ;) Kram
malinlorentzon.se

Till top