Jag lovade...

/ Permalink / 2
att lägga upp några foton på födelsedagskortet jag gjorde så här kommer de :)
 
 
 
 
Förra helgen fotade jag lite på hoppträningen :) Som sagt, väldigt svårt i ridhus, men detta på Alva och Peppe blev helt ok. Herregud, han tar i för kung och fosterland för ett ynka litet hinder. Skönt att Alva lärt känna hans stora språng :) Har visst snöat in lite på det här med färg och svartvitt ;)
 
 
Idag har jag varit iväg i snöyran på en mysig fotografering. På vägen, när jag åkte dit, så stod det en bil i andra körbanan och blinkade med varningsblinkers och blinkade åt mig med helljuset. Inte konstigt, för där precis vid vägen gick en stor älgtjur, älgko och på andra sidan vägen en älgkalv. Så mamman var nog lite orolig. Shit, vilka maffiga djur det är. Jag blir så fascinerad av dessa djur :) Fotograferingen gick riktigt bra så nu blir det att redigera igen. Kul :thumbup: Lägger upp lite bilder från den fotograferingen efter jul :)
 
 
Tänk i morgon är det första advent :) Fortfarande går tiden för fort... I morgon blir det hoppträning igen, om vi nu tar oss dit. Det har ju kommit en del snö, vilket är så mysigt! Sedan är det julskyltning på eftermiddagen.
 
Ta hand om varandra!
Malin
 
 
 
#1 - - Pernilla:

vilken häftig bild på Alva och Peppe! :)

Svar: Tack Pernilla :)
malinlorentzon.se

#2 - - Jessica:

Så glad den där Anders kommer å bli. Så himla fint kort! Kram J

Svar: Tackar :)
malinlorentzon.se

Till top