Trött, tröttare...

/ Permalink / 0
tröttast. Det är så jag känner mig just nu. Är så obeskrivligt trött så det är nästan otäckt. Jag går upp på morgonen vid kvart över sju för att få iväg barnen till skolan. När de väl gått lägger jag mig en stund till och sover. Sedan kan jag också sova en stund efter middagen. Ska jag vara så här trött? Iofs så sa läkaren att jag kommer att bli väldigt trött då jag slappnar av... men så här trött? Det rättar väl till sig.
 
Nu är julkorten klara. Tyvärr kan inte alla få som vi skickar till, då hade jag behövt börja ännu tidigare med tillverkningen, men de närmast får nog var sitt. Hoppas att de blir nöjda. Själv tyckte jag att de blev bra, lite ovanliga :)  Här nedan föjer några foton på julkorten :) Undrar ni över något, t.ex. vad det är för stämpel eller hur jag gjort så är det bara att fråga :)
 
Tycker ni att korten ser lite suddiga ut eller att det blänker så beror det på att de ligger i cellofankuvert :)
 
En sak som inte är så kul är att min katt Amadeus inte är riktigt piggelin. Han har tappat väldigt mycket i vikt och dricker i stort sett bara. Jag har fjäskat för honom och gett honom fin mjukmat och det äter han liiiite av. Han fyller 14 år i slutet på december så han börjar bli till åren. Men det skär i mitt hjärta, jag har fött upp honom själv så det är väldigt ledsamt ;( Tänk vad många utställningar vi har varit på, både i Sverige och Norge. Innan hans utställningskarriär var slut hann Amadeus bli Grand Internationell Premier, det är fint det :thumbup: Så han heter S*Grand Internationell Premier Lomarez Amadeus, Lomarez är mitt stamnamn :)
 
Mattes stolthet :love:
 
Grand Internationell Premier S*Lomarez Amadeus
 
Alla foton i detta inlägg har jag tagit med iphonen, gud vad jag älskar denna leksak :D
 
I dessa juletider så försöker jag hålla i pengarna ordentligt, vill helst inte ha några större onödiga utgifter så jag förstår inte varför jag skulle ta och sätta mig på mina glasögon i kväll :mad: Hoppas att det inte blir någon dyrare historia.
 
Tack till er som lämnat små spår av er i kommentarerna, alltid lika kul och trevligt att läsa :)
 
Hoppas att ni inte stressar för mycket i julbrådskan. Det blir jul i vilket fall ;)
 
Ta hand om varandra!
Malin
Till top